Следва

Legendary Plan Of The Day: Миглена

Седмичен ХОРОСКОП - 27.07 – 02.08

През първите три дни биосферата ще бъде в равновесно състояние под влияние на Луната и някои второстепенни аспекти...

Astro преди 8 години

През първите три дни биосферата ще бъде в равновесно състояние под влияние на Луната и някои второстепенни аспекти. Единственият значим за земните дела момент е навлезлият в ретроградната си фаза Уран. Тъй както Уран символизира обществените процеси, технологиите и изненадите, а в момента има отношение към партньорството, образованието и дипломацията, можем да предположим, значителна промяна в тона на междуправителствения диалог и международната политика. Ретроградността на Уран насочва енергията във вътрешното пространство, прави я по-затворена, зависима от личните предпочитания и психологически особености на въвлечените в действащите процеси личности. За щастие, в близко време Уран няма да образува напрегнати аспекти с други планети, в противен случай промените биха били много радикални.

От четвъртък състоянието на биосферата постепенно ще започне да се влошава под влияние на формиращия се квадрат на Юпитер със Сатурн. Този аспект поставя началото на последната четвърт от 20-годишен цикъл, свързан с един от най-важните икономически и политически времеви цикъла.

Очакват ни още няколко астро събития. Две от тях - пълнолунието и навлизането на ретроградната Венера в Лъв - ще бъдат в петък. Венера в Лъв ще направи хората по-чувствителни към външните белези на лично благополучие и авторитет, но ще затрудни правилната самооценка и преценката на собствения потенциал. Това, разбира се, ще създаде предпоставки за сериозни грешки в действията и отношенията през следващите три седмици.
В събота вечер се очаква силно нарастване на напрежението поради резонансна комбинация на Луната с описания по-горе аспект на Юпитер и Сатурн. А в неделя, Сатурн ще излезе от ретроградност.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Воля!

През тази седмица ще трябва да предизвикваш себе си и волята си и да не се отказваш по средата на започнатото, дори ако то се окаже по-сложно и трудоемко. Ако се огънеш пред трудностите ще рискуваш не само парите, но и репутацията си! В любовта не се надявай на късмет, а на собствената си инициатива - тогава ще можеш да постигнеш това, което желаеш!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Самоувереност!

Сега не е време да демонстрираш амбициите си. Самоувереността също може да се окаже излишна, има опасност да се скараш с близък човек. Не бъди прекалено взискателен към другите. През тази седмица повече, отколкото обикновено, ще трябва да отделяш внимание на любимия човек. Сега той наистина се нуждае от твоята помощ. В сряда и петък, избягвай пренапрежение по време на работа. А в края на седмицата се опитай да сведеш до минимум контактите, те могат да се окажат прекалено натоварващи.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ерудиция и находчивост!

През тази седмица ще се появи възможност да демонстрираш своята ерудиция и находчивост. В тази връзка е възможно да укрепиш своето професионално и финансово положение. В личен план се постарай да държиш емоциите си под контрол, особено негативните. В противен случай, трудно ще избегнеш конфликтите с любимия човек.

РАК 22.06 – 23.07

Успяващ!

Благодарение на психологическата гъвкавостта и способността да вървиш към целта по заобиколни пътища, ще можеш успешно и на време да завършиш всички планирани работи. Въпреки че си малко уморен, ще бъдеш много щастлив със своите успехи в деловите отношения. Но пък в любовта твоите постижения ще бъдат по-малко видни, тъй като ще отделяш много малко време за тази сфера от живота.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Размисъл!

На емоционалния фон - пълно спокойствие. Това време е подходящо за размисъл, самопознание и просто за отдих, но за творчество или романтични приключения не е благоприятно. Втората половина на седмицата ще отговори на твоите стремежи към общуване, а заедно с това и на желанието да командваш другите. Ако през първата половина на седмицата си постигнал вътрешно просветление, то сега е моментът да го приложиш, при това всичко може да направиш и чрез други хора, твоята работа е да определяш темпото и да споделяш своите идеи.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Мистични ситуации!

Типичните Деви през първата половина на тази седмица, най-вероятно, ще се сблъскат с объркващи, сложни и понякога дори мистични ситуации. Като цяло ще бъдеш напълно готов за тях. Опитай се да отхвърлиш догадките, фантазиите, както и предчувствията, използвай само доказани факти и проверена информация. Тогава със сигурност ще бъдеш в състояние да разбереш всичко, което сега те интересува. Подходящо време да проявиш творческите си способности е втората половина на тази седмица. Сега също може да покажеш добри резултати в областта на спорта и поради това участието в различни състезания ще бъде успешно. Само се пази от травми, предприемай засилени мерки за сигурност. За решаване на финансови проблеми, кредитиране и инвестиране, втората половина на седмицата ще бъде неподходящ период.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Леност!

През тази седмица може да те налегне мързел, който ще ти попречи да изпълниш цялата работа в набелязаните срокове. Но не прави от това проблем. В края на краищата, ти също имаш право да си отдъхнеш и побезделничиш! А работата както е известно, няма да избяга. Освен това, любимият човек ще бъде щастлив да те придружи на почивка.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Романтика!

Тази седмица носи чувства и емоции. От самото и` начало те очакват приключения, свързани с романтични авантюри, ако разбира се не се отклониш от положителната страна на нещата. Втората половина на седмицата ще ти позволи да срещнеш дългоочаквания партньор в живота си, да стабилизираш контактите си и да поставиш основите за по-нататъшни дългосрочни отношения, които може да прераснат в пълноценен семеен живот.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Наблюдател!

Може само да спечелиш ако не си създаваш неприятности и временно отстъпиш. Сега не е време да се бориш с конкурентите и да доказваш на опонентите своята позиция. Наблюдавай спокойно събитията от страни, събирай сили и информация, за да си напълно подготвен за действие, когато настъпи подходящия момент.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Отдъхни си!

В началото на седмицата ще можеш да си направиш кратка почивка от активни дейности, както и от редица трудности, които си преодолявал активно в близкото минало и които все още трябва да преодоляваш в края на седмицата. Използвай този кратък период, за да си отдъхнеш и да набереш сили, както и да стабилизираш финансовото си състояние, тъй като относително спокойното време скоро ще свърши. Случващите се събития ще те изведат от равновесие и отново ще трябва да защитаваш своето място под слънцето

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02


Недоразумения!

Първата половина на тази седмица може да донесе на типичните Водолеи различни трудности както в бизнеса и в личните отношения. Сега някои ситуации, в които се окажеш, може да доведат до недоразумения, подозрения, ревност. Само конструктивните разговори и разбирането на перспективите в отношенията ще ти помогне да се справиш с всички предизвикателства. През втората половина на седмицата ще бъдеш в състояние да си изясниш някои ситуации, в своето настояще или минало. Възможно е да получиш достъп до нова информация, която ще хвърли светлина върху заплетените истории в твоя живот. През втората половина на седмицата трябва да бъдеш подготвен за временни трудности при усвояването на нова информация.

РИБИ 20.02 – 20.03

По-стриктен режим!

Тази седмица ще бъде трудна за теб в емоционален план и най-вероятно това ще бъде свързано с трудности при изпълнението на набелязаните планове. Старай се да включваш по-малко емоции в това, което се случва. Сега си склонен сам да си създаваш проблеми, да мислиш в отрицателна посока, въпреки че от теб ще се изисква трезв ум и стриктно придържане към набелязания план. Само по този начин ще бъдеш в състояние да разрешиш настоящите проблеми и да избегнеш ненужни и понякога вредни лутания. С правилния подход, до края на седмицата ще постигнеш емоционално удовлетворение.

 

 

 

More from View Sofia

More Astro