Следва

Диетата на ViewSofia: Мозайка

Пролетните прически от подиума! Kой спечели ваучер за 100 лева от играта на ViewSofia

Пролетните прически от подиума! Kой спечели ваучер за 100 лева от играта на ViewSofia

All About Life преди 8 години

Днес, в абсолютния разгар на лятото, дойде един дългоочакван момент.

След като в продължение на 2 месеца всяка седмица ти показвахме по една от топ прическите, които се разхождаха по модните подиуми през сезон пролет-лято 2015 и ти давахме безценни съвети как да ги постигнеш сама, така че да изглеждаш невероятно красива, те попитахме, съвсем в реда на нещата и предлагайки ти страхотна награда в замяна, коя от прическите ти харесва най-много.

И така, най-страхотната прическа на сезон пролет-лято се оказа Висока стегната опашка, излязла изпод майсторските ръце на Бисер от Фризьорски салон BS, а щастливката, която печели ваучер на стойност 100 лева в неговия салон е Милена Калева. С него тя ще може да се наслади и да изпита върху собствената си коса магическите способности, които ръцете на един от топ коафьорите в София притежава.

Честито, Милена! Пожелаваме ти едно прекрасно лято.

Очакваме да се свържете с нас до 7 август, за да уточним начина на получаване на наградата.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.