Следва

Мраморни обувки

Men's Exhibit: Пет големи "ДА"-та в летния стил на мъжете

Онези стилови решения, които приветстваме всеки мъж да вземе...

All fashion преди 8 години

След като вече обсъдихме кои пет неща е добре да се избягват от мъжете през лятото, а и по принцип, нека видим и кои са големите “ДА”. Или онези стилови решения, които приветстваме всеки мъж да вземе. Добрата новина е,че дори не изискват особена инвестиция, всъщност това са малки промени, които могат да имат голям ефект върху модната осанка на един мъж.

Закопчаването - догоре



Вдъхновени от Ben Sherman и не само, силно препоръчваме ризи, закопчани догоре. Е, добре, следването на този съвет може да започне след края на най-най-горещите дни. Но тази дребна промяна води до страхотно изчистена, минималистична визия, актуална както в деловите моменти, така и вечерта в бара.

Обувките - на бос крак





За всички госдпода, които все още не са прегърнали идеята за обувки на бос крак - крайно време е да го направят! Защото това е моментален белег за добър стил. Е, добре, кракът не трябва да бъде наистина бос, а с много изрязан чорап, който в никакъв случай да не се подава отникъде. А правилният панталон е с дължина точно над глезена.

Дълга тениска



Това лято, когато говорим за тениски, правилото е: колкото повече, толкова повече! Дългата тениска носи моментално съвременно, фешън излъчване на обичайното комбо от тениска и дънки.

Навити ръкави



Едва ли има мъж, който не навива ръкавите на ризата. Но повечето го правят от определен час нататък, когато вече се чувстват по-свободно. Е, не е нужно да се чака дотогава. Запретнатите ръкави изглеждат готино небрежно от самото начало, а през лятото са и абсолютна необходимост, защото, както вече казахме, ризите с къс ръкав не са особено приемливи.

Прибран топ



Ако тениската няма да бъде дълга, нека бъде прибрана в панталона или шортите. Придава моментална много стегната и много стилна промяна.
 

More All fashion