Следва

Месечен ХОРОСКОП - Август 2015

Legendary Plan Of The Day: Екатерина

Не ме притеснява, че прекарвам голяма част от лятото тук...

All About Life преди 8 години



Не ме притеснява, че прекарвам голяма част от лятото тук. Най-вече заради софийските вечери, когато енергията на града се носи във въздуха по-силна от всякога. За тези топли нощи сякаш няма значение кой ден от седмицата е - градският глъч не стихва до малките часове, напълно необезпокоен от това, че предстои работен ден. Харесва ми този дух, държа да бъда част от него, да изследвам града от различните му страни и да дишам от него всеки ден, колкото мога повече.

Обичам да се впускам във всякакви изследователски градски приключения в края на работния ден и още сега си съставям Legendary Plan за днешния. Върти се около основно условие, което е банално но, съгласете се, актуално за всеки номад в летния град – каквото и да се случва, да бъде под открито небе. А в София приятни местенца с градини има все повече и все по-готини. Стремя се поне някое от тези градски кътчета да бъде ново за мен, но от онези, които сякаш не са непознати, защото са препоръчани от правилните хора и със сигурност знам, че ще ми харесат. Избирам три такива – едно за хапване, след това едно за задушевни разговори и едно за лек party финал. И на трите им отива бира.




Soul Kitchen – интимна градина и здравословна кухня с премерена доза личен стил, силно препоръчвам диповете.
Ул. „Кокиче“ 13



Colibri – едва ли има заведение в София, което да ме е пренесло на морето по-успешно от това.
ул. „Княз Борис I“ 84


Tobacco – класика. Мястото, музиката, атмосферата правят това заведение едно от любимите ми парти места в лятна София.
ул. „Московска“ 6

Heineken ни предизвиква да подредим най-любимите си точки и събития от града в личен Legendary Plan. Днес за своите любими летни локации ни разказа Екатерина, сподели и ти своите планове за деня тук!

А какъв е планът ти за днес?

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 14 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.