Следва

Вълшебните ядки 2 - Как да ги ядем за отслабване

Седмичен ХОРОСКОП - 10.0 – 16.08

В сравнение с предишната седмица, хороскопът за тази седмица обещава почти пълно спокойствие. Най-съществените астрологични събития ще бъдат във вторник...

Astro преди 8 години

В сравнение с предишната седмица, хороскопът за тази седмица обещава почти пълно спокойствие. Най-съществените астрологични събития ще бъдат във вторник - преминаването на Юпитер в знака Дева и новолунието в Лъв, в петък. А няколко бързи аспекти на Слънцето и Меркурий ще създадат умерено-благоприятен фон.
Известно напрежение през първата половина на седмицата ще бъде свързано с няколко второстепенни комбинации от планети, които могат да повлияят общуването и партньорствата. Тези влияния може да се избегнат с търпение и сдържаност към чуждата неадекватност. Също така, през първата половина на седмицата, преходът на Юпитер в Дева ще бъде придружен от появата на нови грижи, свързани с текущи разходи, почивки, деца и с бизнеса при тези, които го притежават.

В сряда вечерта ситуацията постепенно ще започне да се подобрява. Благоприятният аспект на Слънцето с Уран, който ще действа до петък включително, ще допринесе за разширяването на контактите, за по-голяма информираност и развитие на търговията, както и за неочаквани и приятни нови запознанства. Въпреки това, до четвъртък вечерта трябва да се внимава във финансовата област, особено при сключване на споразумения и договори: има вероятност от непредвидени грешки и невнимание към детайлите, а това може да доведе до финансови загуби и временни конфликти с колеги и приятели.

Новолунието в петък вечерта ще създаде умерено благоприятен фон и няма да предизвика особено безпокойство; освен ако, разбира се, в личния хороскоп има планети в 22-я градус на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.
Най-приятният период през седмицата ще бъдат почивните дни, благодарение на няколко хармонични аспекти. Съвпадът на Слънцето и Венера ще даде шанс на романтиците и любителите на престижни приеми за отлично прекарване на времето, а тригонът (120 градуса) на Meркурий с Плутон ще позволи всичко това елегантно да се съчетае с практичността и търсенето на истината.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Порядък!


През тази седмица е желателно да се придържаш към определен порядък в делата. В противен случай, трудно ще избегнеш шума и суетата. През уикенда не отказвай покана за парти: приятното прекарване на времето и новите запознанства може да се окажат много полезни.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Бъди силен и прощавай!

През тази седмица ще привличаш околните с искреното си желание да им помогнеш в трудна ситуация. Но не забравяй за себе си! Сряда е най-благоприятния ден за обмисляне на нови идеи и планове. А в събота се опитай да не влизаш в дискусия с близките, защото разговорът лесно може да прерасне в ожесточен спор.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Нервност!

През тази седмица често ще усещаш нервност и безпокойство, а това няма да влияе по най-добрия начин на твоята работоспособност. Важното е да се стараеш да не преувеличаваш проблемите и да не правиш от мухата слон - и шансовете ти за успех рязко ще се увеличат. В любовните дела, разчитай само на себе си и не слушай ничии съвети.

РАК 22.06 – 23.07

Добра седмица!


За теб може да настъпи много добра седмица. Тежестта на ненужните задължения ще падне от раменете ти, но въпреки това, събитията може да не се развият в очакваната от теб посока. Най-важният ден от седмицата може да се окаже четвъртък, нужно е само ясно да определиш какво искаш да постигнеш и с кого е важно да се срещнеш. А в неделя може спокойно да се отпуснеш и отдъхнеш в комфортна обстановка.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

По лъвски борбен и успяващ!


През тази седмица ще имаш възможност да демонстрираш своите знания и изобретателност. Възможно е, някой да се обърне към теб за съвет, а може и ти самият да вземеш участие в някой конкурс за красота например. В петък ще бъдат много успешни любовните срещи.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Жеги и компромиси!

През тази седмица, всичко е възможно: и обещаващи предложения и популярност сред колегите, както и подкрепа от влиятелни хора. Но сега не е време за започването на нови дела и проекти. Старай се да не влошаваш отношенията си с близките, търси компромиси.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Противоречия!


Тази седмица може да се окаже доста сложна и противоречива за теб. Не се опитвай да се съпротивляваш на съдбата, всичко ще се изясни от само себе си, но малко по-късно. Просто прояви търпение! Във вторник се довери на интуицията си и тя няма да те подведе. А през втората половина на седмицата ще бъдат приятни срещите със стари приятели.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Превърни колебанията в увереност!


През тази седмица, за да направиш това, което си планирал, ще ти е необходимо известно усилие и увереност в собствените способности и действия. Съсредоточи се върху най-важното! Обърни внимание на новия си колега, той може да се окаже много интересен човек. A кратко пътуване през уикенда, обещава страхотна почивка в приятна компания.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Рационализъм в действията!

През тази седмица честите забавления с приятели, купоните и нощният живот, както и твоите творчески проекти и романтични увлечения може да разклатят бюджета ти. По време на този период, с парите трябва да се държиш изключително рационално, в противен случай трудно ще покриеш текущите си нужди и разходи. Това не е подходящо време за участие в хазартни игри и всякакви търговски начинания, особено с приятели или съдружници.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Нестабилност!


Може да очакваш промяна в плановете и нестабилност в делата. Събитията преливат едно в друго, като фигурки в калейдоскоп. Ако нещо не се получава, постарай се да не действаш безогледно, отложи го за няколко дни. Колкото по-малко говориш за своите намерения и планове с непознати, толкова по-бързо ще се реализират.

ВОДОЛЕЙ 21.01 –19.02

Внимание към детайлите!


Първата половина на седмицата може да предизвика в теб разочарование, необходимо е да се съсредоточиш върху работата си и да поставиш личния си живот на заден план. Може да се натъкнеш на лъжи и измами, така че е необходимо заостряне на вниманието, нека лекомислието да ти бъде чуждо. Петък е благоприятен ден за пътувания, срещи, преговори, обсъждане на случаи с колеги.

РИБИ 20.02 – 20.03

Променливо настроение!


През първата половина на седмицата ще възприемаш лесно нови неща и ще общуваш лесно с околните. В средата на седмицата може настроението ти да се промени и да се появи ясно осъзнаване на собствените цели и стремежи. Ще ти се иска да имаш повече, нещо да промениш, да постигнеш много. През уикенда, раздразнителността и чувството на неудовлетвореност може да те преследват цял ден. Опитай се да не демонстрираш гнева си и да не участваш в конфликти.

More Astro