Следва

Какво ново: Garnier Micellar Water, нежно почистване от раз!

Да или Не на много късата руса коса на Алекс Сърчаджиева

По стара телевизионна традиция лицата на предаването са Ники Кънчев и Алкесандра Сърчаджиева, като в сезон 5 на мащабната продукция те идват с леко променен външен вид...

Hair преди 8 години

Стартът на чисто новия сезон на Биг Брадър бе даден снощи и освен с началото на шоуто, което за първи път в историята си в България започва в разгара на летния сезон, продуцентите решиха да разнообразят и с двамата водещи. По стара телевизионна традиция лицата на предаването са Ники Кънчев и Александра Сърчаджиева, но в сезон 5 на мащабната продукция те идват с леко променен външен вид. Кънчев е с най-епичната си брада досега, даже май ни напомня за победителя в последния сезон на Big Brother All Stars - Тодор Славков, а Алекс е с късо подстригана силноизрусена коса. Ламбър поривите на Кънчев няма смисъл да коментираме, но покрай фризурата на актрисата в редакцията ни се разви малък спор относно това стои ли и добре тя или не. Предаваме на живо!

Екатерина - Да!

 

Освен на сцената, Алекс е и на екрана от доста време, и то като водещ на риалити формат. Биг Брадър е не просто развлекателно предаване, а шоу, асоциирано със скандала, изненадата, неочакваните развръзки. Приляга му и водещите му да бъдат атрактивни и колоритни не само с това, което казват, но и с начина, по който изглеждат. Особено, ако са жени и визията им позволява какви ли не експерименти. В такъв смисъл напълно подкрепям новата прическа на Алекс, дори само заради това, че има промяна. Крайно време беше да направи нещо истински различно с вида си. Да не говорим, че късата коса в случая е свежа и подмладяваща. Новият имидж отива и на Алекс и на дейността й.

Габриела - Не!



Шоуто си е шоу - всеки е запознат с концепцията, че: "Лоша реклама няма", така че и сладката иначе Алекс с лоша прическа получава своето заслужено внимание. Новата й визия е кофти. Изобщо, ама изобщо не ми харесва, вярвам и на нея също, но й е било неудобно да си каже пред фризьора. Поне се надявам такъв да е бил случаят, защото това отровно перихидролено не е желателно да се появява по главите на вече пораснали хора. А отделно самият силует на перчема не съм сигурна за кого повече ми напомня - дали Пинк от едно време, или Поли Генова... Която и от двете вживяващи се на бунтарки дами да е била вдъхновението на Алекс или експериментално настроения фризьор, приликата е очевадна и дразнеща, поне за мен де.

Единственото положително нещо, което мога да кажа е, че колкото и да е грозна тази коса, не успява да смали огромното очарование и заразителна усмивка на Алекс, заради които я харесвам, а пък един петелски перчем все някак ще го преживея...


 

Анкета

Да или Не на късата руса коса на Алекс?

More Hair