Следва

Що е то ГЛУТЕН?

Кой е късметлията, който печели 5-те страхотни заглавия на издателство Colibri

Кой е късметлията, който печели 5-те страхотни заглавия на издателство Colibri...

All About Life преди 8 години

Точно преди осем дни ви направихме неустоимо предложение от цели пет страхотни заглавия, изключително подходящи за запълване на времето, било то на плажа, ако все още сте там, но искате малко спокойствие, или пък за някоя прохладна вечер през уикенда, докато навън вали.

И, тъй като времето за отговори неусетно отмина, е време да разберем кой е щастливецът, който ще разгърне страниците на тези пет увлекателни четива, имената на които може да си припомните тук. А сега идва ред на по-важното име, това на нашия победител, а именно Радина Несторова, която ни е написала: 

"За мен книгата винаги е била мечта, която държиш в ръцете си. А книгите подбрани от Вас са прекрасни мечти, с които светът става по-светъл и свободен. Първата скъпоценност, от петте, която ще прочета е „Дребната старица, която наруши всички правила”, на прекрасната Катарина Ингелман-Сундберг. Книгата ме спечели с посланието, което носи, а именно, че борбата е условие за живот, когато свърши борбата... животът си отива. За мен това е книга за изкуството да живееш, без да се примиряваш. Искам да се потопя в света на побелялата Марта, която е изпълнена с живот, готова за борба и приключения. Все пак важното е всеки да има мечта, която да озарява света му."

Честито, Радина! 

Очакваме да се свържете с нас до 4 септември, за да уточним начина на получаване на наградата.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.