Следва

Българска компания създаде първия в света вегански пробиотик

Месечен ХОРОСКОП - Септември 2015

През септември започва есента, а отпуската свършва, но хороскопът казва, че в нашите души есента няма да настъпи, защото все още в нас може да избухне любов и страст...

Astro преди 8 години

През септември започва есента, а отпуската свършва, но хороскопът казва, че в нашите души есента няма да настъпи, защото все още в нас може да избухне любов и страст, а нежното циганско лято ще добави много хубави дни.

След 6-ти всички дела, които се намират под покровителството на Венера ще се съживят: сватби, годежи, предложения, изложби, тържества, празници, отношения, романтика...

А самата Венера през целия месец ще се намира в знака Лъв. Това е времето, когато в мнозина ще се появи силно желание за комплименти, за знаци на внимание, за подаръци и всичко това ще се възприема като знак на любов и ухажване. Жените ще бъдат в очакване на страстни признания, а мъжете ще желаят да бъдат, за своите любими, уникални и неповторими. През този период, дори прекалената пищност и театралност, ще изглеждат нормално, а щедростта няма да има граници. Това е идеалното време за проявата на романтични чувства, за срещи и интрижки. Единствено няма да е подходящо за тайни срещи, които трябва да скриеш от всички.

От 17-ти септември Меркурий отново ще стане ретрограден и ще започне да се забавя всичко, което му е подвластно. В тези дни ще отслабне вниманието, ще нараснат грешките в резултат на невнимание, лесно ще се изопачава информацията. И вместо с надеждна информация, може да те залеят с много "достоверни" клюки. Ще се губят писма, транспортът ще закъснява, често ще се разваля, за работа ще закъсняват повече служители. Но най-важното нещо, в този момент, е да не се започват нови дела, особено ако са свързани с информация, всичко трябва да се проверява и добре да се обмисля.

Новолуние - 13.09
Пълнолуние - 28.09
На 23-ти септември Слънцето преминава в знака Везни

ОВЕН 21.03 – 20.04

Почти през целия месец ще бъдеш зает с домакинска работа, опитвайки се в същото време да развиваш бурна дейност. До 12-ти септември има висок риск от конфликти със съпруг/а, родители и други родственици. И трябва да кажем, че не винаги ще бъдеш прав. Така че проявявай тактичност, не провокирай близките и скъпи за теб хора да се карат. Особено "взривоопасни" дни са 5-6-ти септември, когато е желателно да ограничиш контактите с роднините си до минимум. Втората половина на периода е по-конструктивна, ще бъдеш в състояние да решиш много проблеми в семейството и енергия за това ще имаш достатъчно.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Месецът няма да е лек, но това не означава, че трябва да скръстиш ръце и да се примириш с провалите. Влиянието на негативните тенденции е силно, но и ти си достатъчно силен, за да им се противопоставиш, просто трябва да повярваш в това и да бъдеш последователен. Огледай професионалното си обкръжение - сега може да разбереш кой наистина ти е приятел и кой не. Съмишлениците ще се приспособят към твоя ритъм, а хората предпочитащи да се ръководят от собствените интереси, ще се опитват да постигнат отстъпки от твоя страна. Пътуванията могат да бъдат успешни, но ще изискват повишено внимание, предпазливост, внимателно планиране. Колкото по-далеч си от дома, толкова по-малко може да разчиташ на късмет и успех в бизнеса. Но в романтичните отношения е точно обратното: колкото повече пътуваш, толкова са по-големи шансовете за среща, която да промени живота ти към по-добро.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06


Месецът е много стресиращ и труден. Твоята противоречива природа ще ти пречи да придобиеш това, което сега ти е необходимо: равновесие и спокойствие. Използвай всяка възможност, за да спреш, да се огледаш, да помислиш. В крайна сметка, ако до теб има човек, който в труден момент, да каже "Всичко ще бъде наред" - дори това може да се окаже достатъчно, за да се почувстваш по-добре. По принцип, повечето от септемврийските изпитания имат умозрителен характер. Твърде много проблеми си измисляш и приемаш. Най-важното е, че измисленият проблем не може да бъде решен - умишлено изпращаш енергията си в разрушителна посока. Старай се да мислиш за реалното състояние на нещата, бъди практичен, дори прагматичен.

Личните отношения са сложна област, с много въпроси и малко отговори. От друга страна, не винаги трябва да се взимат решения веднага. Ако можеш да си позволиш да не бързаш, не бързай: сега времето е най-добрият ти съветник.

РАК 22.06 – 23.07

През септември ще имаш благоприятната възможност да придобиеш нов опит. Възможно е да проведеш собствени наблюдения, да направиш някои открития или важни заключения въз основа на миналия си опит. През този месец може да предприемеш неочаквано пътуване, което ще се окаже доста оригинално и забавно, ще ти донесе усещане за свобода. Планирането на кратки пътувания след първата половина на септември, не се препоръчва. Възможни са закъснения, грешки в разписанията. В този период ще бъдеш прекалено разсеян. Сега е добре да решаваш проблеми, свързани с дома и семейството. През втората половина на месеца те очаква повече общуване, повишено желание за флирт, склонност да се срещаш с нови хора. Момент също е добър за подобряване на отношенията със собствените деца.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Месецът е сложен. Много изкушения, желания и планове, малко реални възможности, благоприятни моменти и реални перспективи. Лъвовете са принудени да стоят в сянка - а такава позиция за представителите на този знак е изключително дискомфортна. За съжаление, ще ти бъде трудно да вземеш правилното решение, а да го въплътиш в живота - още по-трудно. Много Лъвове ще се наложи да жертват собствените си принципи и да извършват действия, които биха предпочели да избегнат. Сега е много важна отстъпчивостта (или поне умението да я демонстрираш в нужния момент) в бизнес отношенията. Средата на месеца е време, когато ще почувстваш, че ходиш буквално през минно поле и стъпка в грешна посока може да доведе до експлозии и катастрофи. Но трябва да се движиш - стоейки на едно място също рискуваш.

В тази ситуация, личните отношения ще бъдат своеобразен отдушник: от близките ще срещаш разбиране. Но и тук, за съжаление, не можем да говорим за пълно доверие - в името на хармонията в отношенията ще трябва много да сдържаш себе си.

Въздействието на положителните тенденции ще бъде доста неравномерно. То ще се почувства най-вече в моментите, когато успееш да контролираш своите емоции. Ако бъдеш достатъчно балансиран, месецът няма да бъде прекалено тежък.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Септември може да донесе на типичните Деви различни изненади в личния живот. В този период трябва малко да разнообразиш взаимоотношенията си, да поставиш общи цели, да определиш перспективи. Това ще ти помогне да се почувстваш по-уверен в себе си и партньора си. През първата половина на месеца може да се заемеш с анализ на своето поведение. Увеличава се способността за аналитично мислене, нараства стремежа да разбереш себе си. Успешни ще бъдат и извършените покупки, възможно е известно подобрение на финансовото ти положение. През втората половина на септември ще нарасне твоята любознателност, момент е добър за развиване на паметта и интелекта. Успешно ще бъде общуването, а с пътуванията трябва да внимаваш повече, отколкото обикновено.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10


През този месец бъди подготвен за различни изненади по време на работа. Каквото и да се случи сега, то може да открие пред теб нови перспективи. Това е добро време за планирани промени в работата, заемане на нова позиция. Септември също е благоприятен период за провеждане на медицински прегледи, особено с помощта на модерна техника. През първата половина на месеца може да се появят ситуации, които не са били решени досега. Сега е добър момент да ги разбереш и да анализираш своето минало. Бъди активен, настоятелен и не забравяй за своето обаяние. Втората половина на месеца не е добра за пазаруване, а за занимания с психология.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Разположението на планетите през септември може да ти донесе нови романтични приключения, а в дългосрочните отношения сега трябва да добавиш разнообразие. Планирай романтична вечеря, забавления или друго приятно прекарване на свободното време заедно с любимия човек. Самотните Скорпиони през септември може да очакват необичайни или неочаквани запознанства. През септември нараства вероятността за поставяне началото на нови отношения. През първата половина на месеца са възможни срещи със стари приятели. Те може да бъдат съученици от училище или състуденти от университета, с които сте учили заедно. Сега също може да преразгледаш плановете си за бъдещето. Втората половина на месеца ще премине по-ярко и активно. Това е добро време за общуване с приятели, занимания със спорт, флирт, грижи за външния вид.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Септември може да ти поднесе неочаквани събития у дома или промени в семейството и отношенията с близките. Бъди готов за различни сюрпризи. Това време ще се окаже благоприятно за обновяване на интериора в собственото жилище: може да го направиш по-оригинален и съвременен. Първата половина месеца не е добър период за градене на кариера - твоите усилия за постигане на набелязаните цели, може да се окажат неефективни. А отношенията с приятелите ще се подобрят. Не е изключено с помощта на приятели да срещнеш своята любов или отношения от дружески да прераснат в романтични. През втората половина на месеца ще можеш да намериш верни способи и методи за постигане на своите цели, което ще улесни твоя път към успеха.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01


На Козирозите, септември може да донесе запознанства с необичайни и оригинални хора. През този месец може неочаквано да придобиеш полезни и много обещаващи контакти, въпреки че сега, новите хора, може да ти изглеждат съвсем обикновени. През втората половина на този месец, не се препоръчва да предприемаш дълги пътувания, тъй като по пътя е възможно забавяне или дребни проблеми, които могат да развалят настроението ти. Това е най-доброто време за постигане на поставените цели, в това число и в кариерата. Да научиш нещо ново, да разшириш своя кръгозор и активно да общуваш с приятелите си, ще ти бъде много по-интересно през първата половина на месеца. По това време е вероятно разширяването на приятелския кръг.

ВОДОЛЕЙ 21.01 19.02

Разположението на планетите говори, че през септември, може да очакваш приятни изненади във финансов план. Възможни са различни предложения, които може да се окажат много обещаващи в материален план, както и получаване на ценни подаръци. Това е добро време за пазаруване. През първата половина на септември ще можеш да решиш успешно проблеми, свързани с чужди пари, инвестиции, банки. Успех по това време може да очакваш по време на обучение или пътуване. По време на пътуванията не са изключени романтични запознанства. А комбинацията от мекота и активност в характера ти, през този период, ще допринасят единствено за постигане на целите. Втората половина на месеца е подходяща за решаване на стари въпроси, свързани с дългове и заеми. Моментът е добър за връщане на дългове, но да се създават нови такива, в този период е нежелателно.

РИБИ 20.02 – 20.03

През септември може да забележиш, че поведението ти е станало малко нетипично. Възможно е това да бъде свързано с нарастващия стремеж към свобода и независимост, както и с повишаване на самочувствието. Може да се появи и желание да промениш нещо в своята външност. Ако искаш да измениш стила си на обличане или да си направиш нова прическа, постарай се да направиш така, че новият ти имидж да отразява това, което се случва в душата ти. Само не прави твърде прибързани и необратими промени, особено спонтанно. През първата половина на септември трябва да решиш отлаганите проблеми в личните и деловите отношения. Този период ще се характеризира и с висока сексуална активност. Втората половина на септември е подходяща за конструктивно общуване с хората, които обичаш. Този период ще бъде успешен за запознанства с чужденци и за разширяване на представите за света.

More Astro