Следва

Love to quote: 7 + 1 зареждащи цитата за по-богата седмица

Нашият месец на здравето - обобщен!

Целия август бяхме активни и щастливи, защото се посветихме на здравето...

Life преди 8 години

Целия август бяхме активни и щастливи, защото се посветихме на здравето, това широко понятие, зависещо от безкрайно много фактори. Старателно се опитахме да го разгледаме от всички ъгли и да разберем как най-добре да се грижим за него.

Започнахме с храната като избор на живот, защото най добрият начин да се погрижим за себе си е като започнем от това с което се храним. Преминахме през Вегетарианството, веганството, суровоядството и накрая аюрведа като алтернатива на забързаното ни меню. Освен, че разбрахме всичко, което трябваше да знаем за тях се запознахме с някой велики личности избрали да бъдат вегетарианци, както и доста родни звезди решили да кажат голямо не на месото. Научихме как е най-добре да започва деня ни, какво да хапваме на обяд, за да сме активни през остатъка му и какво да ядем вечер, за да спим спокойно. Научихме разликата между соковете и смутитата, кои са всички храни, които да избягваме по време на диета, що е то глутен и кои са най-големите тайни на най-малките -  елда, киноа, чиа, спирулина...

А, в края на всяка седмица нашите редактори споделяха как прекарват по една неделя посветена на почивката и здравословното хапване.

След като се погрижихме за менюто си дойде време да се раздвижим и открихме как нестандартно да се предвижим до работа и къде е най-добре да спортуваме у дома, навън или в залатаКак да спортуваме според зодията си, разбира се, подходящо облечени точно за всеки спорт. Отделихме специално внимание на йогата, защото освен че ни поддържа в чудесна форма се грижи и да сме балансирани от вътре.

Не подминахме и красотата и се научихме какво да хапваме през целия ден, за да сме красиви и всички неща, които да избягваме, за да я запазим. Както й се запознахме с новия си верен съюзник - алоето, което се оказа има доста ползи за здравето и кои са 10-те най-яки Healthy/Beauty apps, които задължително трябва да изтеглим.

 

More from View Sofia

More Life

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 1 ден

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.