Следва

Б като Библия, Б като Блог - Офис треска

Men's Еxhibit: Аксесоарите на Valentino - сблъсък между естетиката и функционалността

Valentino отново си сътрудничи с легендарния фотограф Тери Ричардсън за своята мъжка кампания за аксесоари сезон есен/зима 2015...

All fashion преди 8 години

Valentino отново си сътрудничи с легендарния фотограф Тери Ричардсън за своята мъжка кампания за аксесоари,  сезон есен/зима 2015. На красиво композираните изображения виждаме татуираните ръце на Ричардсън, които ни показват най-новите аксесоари на модната къща. А самите модели, изработени в камуфлажни щампи и модерен поглед върху пачуърка, включват раници, маратонки и очила.

За колекцията от Valentino споделят: "Геометричните мотиви са вдъхновени от австралийския художник Ешер Стюарт. В новата колекция са налице пъстри бродирани пеперуди и най-добрите материали. Това е една колекция, която се грижи за мъжа, който е в постоянно търсене на равновесие между естетика и функционалност."

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.