Следва

NYFW пролет/лято 2016: Плаж, релакс, разкош и женственост в дефилетата на 3.1 Phillip Lim, Tommy Hilfiger, Diane Von Furstenberg

Men’s exhibit: Paul Smith и перфектният костюм за път

С тази презумпция моделите от колекцията са изработени от висококачествена вълна и предлагат голяма...

All fashion преди 8 години

Британският лейбъл Paul Smith пуска на пазара дългоочакваната си колекция “A Suit To Travel In” (костюм, в който да пътуваш).

С тази презумпция моделите от колекцията са изработени от висококачествена вълна и предлагат голяма гъвкавост, свобода на движение и проветривост, което помага да се регулира температурата на тялото, а костюмът да запази формата си, докато сме в движение.

Разглеждайки конструкцията, виждаме, че сакото е проектирано с допълнителна ширина на гърба, за по-комфортно носене, независимо дали пътуваме до офиса или в самолет на командировка. От марката също така твърдят, че най-новият им костюм е направен от такава материя, която не позволява да се образуват никакви гънки, така че спокойно можем да заложим на някой от трите цветови вариации - тъмносиньо, сиво или черно за следващото пътуване.

За да представят новата си линия от Paul Smith избират британския олимпийски медалист Макс Уитлок, който демонстрира завидна гъвкавост в рекламно видео и фотографии.










 

More All fashion