Следва

Men’s exhibit: Две иконични британски марки в колаборация - Barbour и Triumph Motorcycles

Точно 32 неща, които ще си купим тази есен от M&S!!!

null

All fashion преди 8 години

В новата си есенно-зимна колекция Marks & Spencer продължава пътешествието в измеренията на добрия стил, разказан през ключовите за сезона тенденции. Женственост и увереност са водещите два тона в цялата колекция. Семплият силует и модерните форми дават път на луксозните материи и съвременния дизайн, отличаващ се с редица иновации. Разделяме на най-важните избори на дизайнерите на брит-марката, преди да се насладим на точно 32-те прекрасни предложения за най-живописния сезон:M O D E R N M U S E
Ретро естетиката властва сред съвременните модели, като закачливите принтове са придружени с неочаквано ярки и дръзки цветове.


S O F T L Y S T R U C T U R E D
Флуидните линии и свободните кройки са ушити от класически материи и страстни ягодови нюанси за още по-голяма пищност и изисканост.

E L E G A N T B O H E M I A
Увереност и женственост лъхат от линията с бохемски шик. Поетичните принтове са в контраст с изисканите пластове от луксозни материи. 

E N T W I N E D
С отчетливо усещане за лукс, меките материи са комбинирани с изчистена линия и усещане за елегантност.


N O I R
Изискано кадифе и драматична дантела се допълват от изискан метални елемента за по-изразителен вечерна шик естетика.

Новата есенно-зимна колекция е налична в магазините на M&S в Paradise Center, The Mall и Mall Burgas Plaza.

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 4 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.