Следва

Тост с рикота, круши и мед

Miele Experience Center - чакахме го и се случи

All About Life преди 8 години

Miele Experience Center е, накратко казано, мястото, на което да придобием практически умения.
В какво ли?
Ами, разказваме...

Преди броени дни лидерът в производството на премиум уреди за дома откри своя пръв център в София, в който можем да придобием кухненски и къщни умения от най-висок порядък на практика, в пряк досег в уредите на марката. Елегантно разположен в сградата на Red Apple на ръба на Южния парк, той ни глези и очарова, изискано, в неповтолима атмосфера, изчистени форми и уют като у дома. 



Пръв по рода си в България, той цели да покаже на клиентите философията на Miele. На място уредите могат да се изпробват, да се докоснем до тях, да посетим готварски курс или социално събитие. Компанията с 116 години история зад гърба си е извървяла дълъг път, докато стигне точката на свръхлукс и максимален комфорт, които предлага на своите клиенти. 



"Immer Besser "- Винаги по-добри! Това е мотото на независимата семейна компания, основана от фамилиите Миле и Цинкан преди повече от век. Днес Miele е лидер на пазара с огромна гама продукти за бита и ежедневието. Освен винаги по-дброто, Miele предлагат и по-лесното решение. Тъй като друг принцип, залегнал в основата на марката е лекотата за изпълнение на домашните задължения, чрез уредите на Miele. 



Влизайки в просторното помещение ни облива чувството на абсолютен комфорт и задоволство. Всичко, до най-малкия детайл ни казва, че сме направили правилния избор и по-правилен досега не е съществувал.

Добре дошли в гостоприемния дом на Miele в София, винаги с отворени врати, за едни очаровани преди и още по-очаровани след избора на тази фантастични неща посетители.
 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.