Следва

Да или Не на новия рекламен клип за България

Новата лента на Гийермо дел Торо "ПУРПУРНИЯТ ВРЪХ" е тук. Спечели двоен билет сега!

Новата лента на Гийермо дел Торо "ПУРПУРНИЯТ ВРЪХ" е тук. Спечели двоен билет сега!

All About Life преди 8 години

Премиерата е на 16-ти октомври и я чакаме с нетърпение, защото за Гийермо дел Торо "ПУРПУРНИЯТ ВРЪХ" е завръщане към готическите му корени и към жанр, за развитието на който той има съществена роля. Най-новият призрачен готически романс на култовия режисьор ще ни отведе в една старинна епоха, а тръпки ще ни побиват през цялото време на филма.

Лентата показва уникалната гледна точка на Дел Торо, вниманието към детайла, и майсторството в разказването на истории, които са от ключово значение за изграждането на филм с невероятно визуално богатство и тематична власт.

Разкошните костюми във филма, полуразрушеното величие на семейното имение, което „диша, кърви... и помни“, и зловещите пурпурни призраци, които витаят в залите му, ни карат да надникнем в тъмното въображение на Дел Торо.

Ето и краткия синопсис:
В ПУРПУРНИЯТ ВРЪХ младата американска писателка Едит Кушинг (Миа Вашиковска, Алиса в страната на чудесата) се влюбва в мистериозния английски аристократ Томас Шарп (Том Хидълстън, ОТМЪСТИТЕЛИТЕ) и следва него и загадъчната му сестра Лусил (Джесика Частейн) в страховитото им родово имение – място, изпълнено с тайни, които ще я преследват завинаги. Между желанието и мрака, мистерията и лудостта се крие истината зад ПУРПУРНИЯТ ВРЪХ. Във филма участват още Чарли Хънам (Пасифик Рим, сериалът Синове на анархията) и Джим Бийвър (сериалът Свръхестествено).

Ето как изглеждат последният трейлър, постера и кадри от някои сцени:



А вас чакаме да споделите на познатия ви мейл [email protected] причината, поради която най-много ви се гледа тази очарователен филм, като имате пълна свобода между актьори, режисьор, тема, епоха, история, фантазия и прочие. Направете го от днес до петък, 16-ти октомври и трима от вас ще зарадват себе си плюс другарче с 2 часа първокласно кино.

От нас и разпространителите - Форум Филм.








 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.