Следва

Красавицата и H&M - новата BEAUTY колекция е тук

M.A.C обяви сътрудничеството си със Зак Позен

M.A.C са готови с премиерата на нова колекция: в мрежата се появиха първите фотоси от сътрудничеството на марката със Зак Позен, което ще е на пазара в края на февруари...

Hair преди 8 години

M.A.C са готови с премиерата на нова колекция: в мрежата се появиха първите фотоси от сътрудничеството на марката със Зак Позен, което ще е на пазара в края на февруари.

Това е поредна колаборация за американската топ-марка - M.A.C от години работят успешно с известни дизайнери. Припомняме, че те имат съвместни колекции с Филип Трейси, Джамбатиста Вали, Прабал Гурунг и други. Този път брандът ще пусне съвместна колекция с американския дизайнер на едноименния бранд и креативен директор на Brooks Brothers. Колекцията ще е по магазините едва след 4 месеца, но M.A.C, както е обичайно за тях, дразнят феновете на заветните колекции отсега, макар и само с два пестеливи кадъра.

Знаем, че гримът ще се появи в достатъчно широка гама цветове, като ще има и професионални четки за нанасянето му. Това ще е първата колекция, създадена от Зак Позен за M.A.C, бранда, който от години гримира моделите на дизайнера за всяко негово ревю.

More Hair