Следва

Детска София: Куклено творчество в SunDay или една чудно различна неделя

Седмичен ХОРОСКОП - 19.10 – 25.10

През настъпващата седмица не се очакват резки промени в състоянието на биосферата. Особеност на текущата планетарна картина е наличието през цялата седмица на тройния...

Astro преди 8 години

През настъпващата седмица не се очакват резки промени в състоянието на биосферата. Особеност на текущата планетарна картина е наличието през цялата седмица на тройния стелиум между Юпитер, Марс и Венера в знака Дева. Тази рядка комбинация от планети показва концентрация на събития, свързани с важни промени в областта на партньорството, колективните интереси и съюзническите коалиции. Не е изключено, през тази седмица, да научим за появата на нови международни икономически и политически съюзи, за реформата на редица международни организации и дори преразглеждане на важни международни споразумения. Във всеки случай, дейността на медиите в тази област трябва да бъде по-голяма от обичайното.

Даденият стелиум ще бъде активен в рамките на 13-16-я градус на Дева. Съответно, най-осезаем ефект ще окаже на тези хора, организации и държави, в хороскопите, на които тези градуси са чувствителни точки.

Най-благоприятните дни от седмицата - понеделник и вторник - ще бъдат такива благодарение на хармонични аспекти на Луната. Въпреки това, има основание да се счита, че именно в тези два дни има вероятност от силна магнитна буря, която може да окаже отрицателно въздействие върху здравето на хора с храносмилателни проблеми, нарушения на ендокринната система и черния дроб. Те, както и всички останали също, през тази седмица е желателно да са умерени в храненето, да се въздържат от алкохол и с повишено внимание да приемат лекарства.
В сряда и четвъртък, ситуацията остава неутрална, но в петък, ще започне влошаване, което може да бъде придружено от повишена нервност и напрежение в отношенията с близките. Неблагоприятен край на седмицата и за финансовите операции. В петък, допълнителен фактор на напрежение ще бъде преминаването на Слънцето от дипломатичния знак Везни в Скорпион, една от характеристиките на който е бурната емоционалност.
Сдържащ фактор, а в някои случаи и положителен за баланса в личните отношения ще бъде хармоничният аспект на Венера и Плутон. Той ще бъде благоприятен за повечето от водните и земни знаци.

Пикът на напрежението се пада в събота, последван от неделен отдих и добра възможност за укрепване на партньорските и приятелски отношения - благодарение на точния съвпад на Венера и Юпитер.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Разкриване на таланти!


Първата половина на тази седмица е идеално време за разкриване на таланти. Сега ще се проявят творческите ти способности, особено в областта на поезията, литературата, музиката, изобразителното изкуство. По това време, ще се засили твоето въображение, интуицията ще работи по-добре. Сега си струва да се вслушаш във вътрешния си глас и да се заемеш с духовно развитие. Отдели време за посещение на храм. В средата на седмицата използвай своя ентусиазъм, за да постигнеш успех в работата си. Постарай се да съсредоточиш усилията си върху една цел, вместо да разпиляваш енергията си по няколко проекта наведнъж. В края на седмицата е препоръчително повече да се анализира, а важните решения да се отложат, особено в случай, че ситуацията не е напълно ясна.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Къпеш се в любов!


Сега се къпеш в любов и се наслаждаваш на любов. Всички наоколо се зареждат от тебе. През тази седмица ще имаш шанс да използваш напълно възможностите си, за да завършиш много важни и отговорни дела. Именно сега ще можеш да свържеш идеите си с практиката и мечтите да станат реалност. Трябва само да се съсредоточиш върху важното, оставяйки настрани всичко второстепенно.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Твърде самокритичен!

Ще бъдеш твърде самокритичен и ще взимаш присърце и най-незначителните провали. Постарай се да се отнасяш спокойно към проблемите, в противен случай ще си разбиеш нервната система! Вместо да си блъскаш главата и да се тормозиш, задавай директни въпроси - и ще получаваш правдоподобни отговори.

РАК 22.06 – 23.07

Просто разсеян!


През този период ще бъдеш малко по-разсеян и може да допуснеш досадна професионална грешка. За да избегнеш това, старай се да работиш без да бързаш и не забравяй да проверяваш резултатите от своята работа. А в личния си живот сам ще си създаваш проблеми. Не търси измама в действията на любимия човек - тогава няма да има причина за неприятни преживявания.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

По-лесно общуване!


През първата половина на седмицата те очаква много общуване. Сега ще бъдеш готов да споделяш своите идеи и новини с околните. Въпреки това, най-голямо удоволствие ще получиш, когато общуваш с любимия човек. Ще имате много общи интереси и теми за обсъждане. Заслужава си да се отбележи, че подобна активна комуникация ще заздрави връзката ти. През втората половина на седмицата се препоръчва да се заемеш с работи, свързани с дома. Например, може да направиш основно почистване или да разпределиш задълженията между всички членове на семейството.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Общувай и се забавлявай!


Първата половина на тази седмица, за типичните Деви, моментът е добър за правилно хранене и здравословен начин на живот. Сега това може да е актуално за теб. Този период е подходящ и за борба с наднорменото тегло. На работното място, през първата половина на седмицата, има вероятност за получаване на премии, не непременно материални. През втората половина на седмицата те очаква повече общуване от обичайното. Ето защо, препоръчва се да избираш хората, с които ще ти бъде най-приятно да общуваш. Също така, следва да се ограничават контактите с хора, които не са ти приятни и ти губят времето. Може също така да използваш втората половина на седмицата за флирт и нови запознанства.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Нестабилност!


Твоето самочувствие ще бъде изключително нестабилно. Ту ще ти се струва, че си в състояние да преместиш планини, ту изведнъж ще чувстваш неразбираема и безпочвена боязливост. Поради това, през този период е желателно да си близо до някой, който ще те вдъхновява и насърчава. А проблемите в личния живот, ще се решават с помощта на приятели.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Възстановявай силите!

През първата половина на седмицата, хороскопът те съветва да си отдъхнеш и да се отпуснеш. Сега не трябва да бъдеш прекалено активен, тъй като това е време за почивка и възстановяване на силите. Почивай си най-добре у дома или на места, където се чувстваш уверено и безопасно. Същото може да се каже и за обкръжението, с което ще прекарваш свободното си време. Въпреки това, следва да се отбележи, че и насаме със себе си, почивката няма да е по-лоша. Личните ти инициативи ще бъдат изслушани по време на втората половина на тази седмица. Тогава ще поискаш да споделиш своите мисли с околните, да бъдеш креативен, да разкриеш талантите си, което ще ти се отдава доста добре.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Концентрация и корекции!

Понякога се случва така, че малко губиш контрол над себе си... в такива моменти ти се иска просто да седнеш зад волана и да заминеш... без значение къде и защо... просто да избягаш от всичките си мисли и проблеми...
Нещата, с които ти предстои да се справяш през седмицата, ще изискват от теб способността да съсредоточиш цялото си внимание върху изпълняваната работа. Така че, старай се да не се разсейваш настрани. Сега е благоприятно време за коригиране на грешки в личния живот. Ако се научиш да цениш любимия човек, ще съумееш да запазиш отношенията си с него.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Смело и решително!


Новите идеи, които ще те посетят в този период, най-вероятно ще ти помогнат за подобряване на финансовото положение. Главното е да действаш смело и решително, без да обръщаш внимание на мнението на другите. Личният живот ще бъде за теб източник на силни емоции. Сега сърцето ти е отворено за любов и е напълно вероятно да срещнеш човек, който да обикнеш.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Напред и нагоре!

През тази седмица ще бъдеш по-разочарован от нещата, които не си направил, отколкото от тези, които ще направиш. Така че, не търси тихо убежище, а попътен вятър, който да те води към нови хоризонти, изпълнени с положителни емоции! Смей се, мечтай, учи се, движи се напред и нагоре…

РИБИ 20.02 – 20.03

Лесно манипулируем!


През първата половина на тази седмица ще се изяснят тези ситуации, които доскоро са ти изглеждали объркващи. Не може да се каже, че сега ще се появят доказателства, но интуицията ще ти помогне в намирането на различни факти, които ще потвърдят или отхвърлят някои твои предположения. В резултат на това ще можеш да стигнеш до истината. Втората половина на седмицата ще бъде добър период за обучение и самоусъвършенстване. Основната трудност на този период е фактът, че ще станеш манипулируем. Сега е много важно да продължиш развитието си в конструктивна, а не в деструктивна посока. Ако нещо ти изглежда съмнително, не бързай да взимаш решение, вземи си почивка, поговори с хората, които обичаш и в трудни или объркващи ситуации, послушай съветите им.

More Astro