Следва

Ура за ЧРД на Bulgaria Mall и трите автомобила Nissan, които печелим по повода!

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Чудим се дали наближаващият 31 октомври, или Хелоуин, вече не е започнал да носи своето вдъхновение и отпечатък върху визиите, с които популярните личности се появяват...

All fashion преди 8 години

Дойде ли Хелоуин?

Чудим се дали наближаващият 31 октомври, или Хелоуин, вече не е започнал да носи своето вдъхновение и отпечатък върху визиите, с които популярните личности се появяват. Масово изборът на цветове тие дни се изчерпва до черното, което не е изненада. Въпросът е в това, че резултатът от този на пръв поглед сигурен избор не е класическа и елегантна визия, а сериозна прилика с вещица или зла героиня. Цялостният ефект е постигнат с едно или повече от следните: силен черен молив, може и размазан, тъмно червило, колиета или високи яки около врата, пелерини, дупки, “остри” подплънки, обувки, кожи и още. Главните действащи лица са Никол Шерцингер, Ванеса Хъджинс, Гуен Стефани и Ким Кардашиян. Кание Уест взима специално участие покрай половинката си, но с черната риза, с която прилича на сервитьор, заслужава внимание така или иначе.

На снимката горе: Никол Шерцингер


Ванеса Хъджънс


Гуен Стефани


Ким и Кание

Оранжевата коса на Ели Голдинг



Разбираме, че цветните коси са на почит в момента и дори все повече започват да ни допадат пременените в студени, сивкави цветове прически. В някои от тях има особени елегантност и аристократизъм. Но нито едно от двете не присъства в жълто-оранжевия цвят, в който Ели Голдинг е решила да боядиса косата си пo повод европейските награди на MTV. Свръхтопъл, свръхпростеещ и дори с леко зеленикави оттенъци, трудно можем да си представим на кого би отивал този цвят, но със сигурност не е на Ели Голдинг. Изборът й на обикновена черна рокля, която впечатлява единствено с огромно деколте и още по-огромна цепка със сигурност не носи допълнителна класа на вида на певицата.

Отровният сет на Кирстен








По повод представянето на сериала “Фарго” Кирстен участва във фестивал на медийния център “Paley” в Ню Йорк. Мястото и събитието изглежда не предполагат твърде много блясък, лековати и принцески рокли. Освен това разбираме желанието на Кирстен да изглежда като сериозна актриса, а не холивудска звезда - еднодневка, която разчита на хубостта си. Но тези причини не оправдават модния избор на актрисата за вечерта, защото сетът, в който се е спретнала, не е просто обран и класически, а скучен и леко депресиращ. Актрисата прилича на лелка, излязла до магазина с домашното си облекло, на което със сигурност не му отива позиране през рамо. Защото в гръб този едноцветен костюм и липсата на всякакви аксесоари заслужават точно толкова малко внимание, колкото и отпред.

 Най-безсмисленият аксесоар на всички времена



Едва ли някой може да носи този бледосин костюм Calvin Klein по-добре от Миранда Кер. И всичко щеше да бъде прекрасно, ако просто беше облякла и закопчала сакото, даже на голо. Но тя решава да го наметне и да експериментира със случващото се отдолу. И тук започват нередностите. Ако се беше появила просто по това бюстие, нямаше да се учудим особено, определено е практика напоследък. А и предвид вида на тялото й, типично за ангел на Victoria’s Secret, е разбираемо, че обича да си го показва. Но в случая Миранда дори не разголва завидно стегнатия си корем, а решава игриво да го поскрие с колан, чието присъствие в тази визия е лишено от всякаква логика. Упорито търсим някаква функционална или естетическа стойност в този аксесоар, просто сложен на оголената талия, но смеем да твърдим - такава просто няма.

More All fashion