Следва

Gucci сътрудничи с художници в социалните мрежи

Throwback Thursday: Брад Пит като Робърт Редфорд. Секси, жестоко секси!

Премиерата на втората съвместна работа на Брад Пит и Анджелина Джоли (първата и съдбоносна тяхна среща се...

All fashion преди 7 години

Мислим за мъже - секси, не подвластни на времето. Мислим си за мъже, с които времето просто спира. За Брад Пит и Робърт Редфорд в едно. Има такова съвършенство, показваме ти го в рубриката Throwback Thursday, с която обича да вадим любими материали (и мъже!) от архива.
Премиерата на втората съвместна работа на Брад Пит и Анджелина Джоли (първата и съдбоносна тяхна среща се оказа засечката на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит"), а именно снимана по време на медения месец на актьорите драма "Край морето", не е за жалене. Двойката определено се старае за филма да разберат дори най-отдалечените от кинематографията хора, пример за която целенасочена публичност бе появата им заедно с децата на страниците на американския Vogue.

Освен това бащата на голямото холивудско семейство реши да внесе своя дял в общото дело и се появи на корицата на списание V. Удивително готин, неостаряващият, или по-точно божествено остаряващият Брад, позира пред фотографите Инес ван Ламсвеерде и Винуд Матадин в образа на друг мега титулован артист и свой отдавнашен приятел Робърт Редфорд (двамата, помним, партрнираха блестящо в "Шпионски игри").

Авиаторките, прическите от 70-те, клош джинсите - просто фантазия, двойно и тройно по-фантазна, разположена върху физиономията и физиката на този красавец.












 

More All fashion