Следва

Препоръчано от ViewSofia: 10 избрани места в София, на които можеш да отбележиш паметно 14 февруари

Най-малката Джоли-Пит с първи хонорар за кино роля

Четиригодишната Маршлин се появява на екрана, заедно с майка си във фентъзи филм „Господарка на злото"...

People of art преди 11 години

Най-малката дъщеря на актьорската двойка Джоли-Пит - едно от близначетата, Вивиан Маршлин, вече е започнала да допринася за стабилния семеен бюджет с първите си стъпки в кино кариерата, с каквато се гордеят мама и тате.

Четиригодишната Маршлин се появява на екрана, заедно с майка си във фентъзи филм „Господарка на злото", където Анджелина Джоли играе Злата орисница от приказката на Братя Грим „Спящата красавица”. Хонорарът на малката актриса от това й участие е 3 хиляди долара на седмица. Добра сума за начинаещ млад талант едва в четвъртата година от живота си.

Освен Вивиан Маршлин, осиновените Захара и Пакс също са получили своя шанс за кариера с малки епизодични роли без реплики в предстоящия да излезе филм на режисьора Робърт Стромбърг.



Най-голямата биологична щерка на Пит и Джоли, която направи своя кино прощъпалник като партнира на баща си в „Странния случай с Бенджамин Бътън", е отказала да участва в този проект, както и най-големият син на Анджелина - Мадокс.

Филмът, в който красивото семейство на прелестната двойка ще се появи в почти пълен състав се очаква през пролетта на 2014-та година. Преди това, през март 2013-та очакваме и друга адаптация на известна детска творба - „Магьосникът от Оз”, филмът „ОЗ: Великият и Могъщият” с Мила Кунис и Мишел Уилямс.





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра