Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 2.11 – 8.11

Есен в чантата или кой какво си носи: Екатерина

Любимите ми палта този сезон са в кемъл, бледосиньо и бебешко розово, а през тях премятам бяла чанта, придобита преди едно‐две лета от Zara, на която решавам да вдъхна нов живот...

All About Life преди 8 години

Със студените месеци идва и инстинктивният порив да нося тъмни дрехи и още по‐тъмни аксесоари, но аз упорито не му се подчинявам. Любимите ми палта този сезон са в кемъл, бледосиньо и бебешко розово, а през тях премятам бяла чанта, придобита преди едно‐две лета от Zara, на която решавам да вдъхна нов живот. С подвижна дръжка и всякакви възможности за носене, тя е едно от малкото неща, купени преди време, които продължават да ми харесват. Следващата крачка е да се вместя в нея, защото е значително по‐малка от обичайните ми дневни чанти. А това е неочаквано приятно, защото се оказва, че е истинско удоволствие да се освободя от половината “жизнено‐важни” вещи, които нося и да изляза с лека, малка чанта.

Това, обаче, означава прецизно ревизиране на съдържанието й според предстоящия ден. Днес подборът ми е съобразен с програма, включваща движение и интервюта. В такива моменти задължителен мой спътник е старият iPad 1, заместващ обичайния лаптоп. В никакъв случай не замества тефтера Paperchase обаче, въпреки че функциите му спокойно позволяват поне това ‐ има неща, които просто държа да запиша на ръка, начело с идеите си. Никога не изключвам от селекцията редовните слушалки, с които потъвам в свят на хубава музика поне по час всеки ден, предвид, че се движа основно пеша.

Другите вещи, които, и да искам, не пропускам: ключове /откакто се отдадох на слабостта си към по‐компактни чанти, определено без прилежащ ключодържател/. Портфейлът е DKNY, винаги имам и диоптрични очила в себе си, сега Furla.

От момента, в който кожата ми загуби красивият загар от лятото, коректорът за прикриване на несъвършенствата получава постоянна позиция в чантата ми. Любимият ми е тристранен от Oriflame. Нося и очна линия, която за пръв път слагам някъде следобед, когато усетя, че външният ми вид има нужда от свеж update. По принцип винаги нося балсам, при днешната ревизия съм го забравила ‐ малките чанти носят своите рискове.

Третият козметичен продукт, който е с мен днес, е току‐що купен ‐ иновативен BB крем за коса Dove. За мен и дългите ми, боядисани коси, не е рядкост да се прибирам с нова придобивка за грижа в чантата. Кремът не се отмива и се нанася на суха коса, вероятно е добре да е току‐що измита, но нетърпеливата аз го правя на момента, защото имам потребност да опитам ефекта на мига. Надеждата ми е той да е изглаждащ и ревитализиращ, предвид вечно наелектризираната ми, суха и безжизнена през студения сезон коса. Е, такъв е. Кремът успява да я съживи мигновено, без да я утежни, което е важно за мен. Освен моментния видим ефект, този beauty balm има и подсилващи и защитни функции. Харесвам го!


Ако се чудите какво именно е иновативният BB крем за коса , имайте предвид, че той е част от гамата "Youthful Vitality" на новата серия на Dove "Advanced Hair Series".

Силата на  
е основно в това, че се грижи за по-малко или повече стареещата коса, като спомага постигането на двойна плътност на косата, която изглежда толкова млада и красива, колкото се чувствате. Тази уникална серия съдържа микс от съставки, включително протеин - богат на цистеин и еласто-липиди, за добавяне на хранителните вещества, които косата губи с възрастта.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.