Следва

Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2015

Седмичен ХОРОСКОП - 2.11 – 8.11

През първата половина на седмицата най-значимият аспект ще бъде съвпада на Венера и Марс, чието влияние ще продължи до четвъртък...

Astro преди 8 години

През първата половина на седмицата най-значимият аспект ще бъде съвпада на Венера и Марс, чието влияние ще продължи до четвъртък. Комбинацията от тези планети акцентира много сфери на живота, свързани по един или друг начин с партньорските отношения и се смята за благоприятна, ако към нея няма напрегнати резонанси на други планети.

Венера и Марс са свободни от натиска на вторични влияния, но биосферата ще бъде напрегната. Това произтича от фоновата опозиция на Юпитер с Хирон и няколко последователни незначителни тенденции, които ще имат потискащо влияние в областта на паричните отношения и отчасти - на финансовите пазари. Периодът до четвъртък включително, ще бъде неблагоприятно време за всякакви финансовите спекулации, поради високата вероятност за вземане на грешни решения и гафове.

Обстановката ще започне да се подобрява в четвъртък вечерта, а петък ще бъде най-хубавият ден от седмицата, благодарение на две благоприятни комбинации. Едната от тях ще ни помогне за работата в екип, а втората - да се справим с финансовите затруднения и взаимните претенции в личните отношения. Покрай това, петък е добър ден за връзки с медиите, рекламни акции и фирмени мероприятия.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Амбициозен и пробивен!

Независимо от възможните проблеми и пречки, ще успееш да завършиш успешно работата, започната през тази седмица. Въпреки това, след всички несгоди ще се чувстваш уморен, така че през уикенда ще бъде важно добре да си починеш и да възстановиш силите си. А най-добрият отдих за теб, разбира се, ще бъде общуването с любимия човек.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Сериозни размишления!


Отдели време за сериозни размишления. Обмисли ситуацията в личните отношения, в бизнеса, партньорствата, сделките и споразуменията. Все още имаш време да поправиш, това, което си сгрешил и да използваш силите си за перспективни дела. В края на седмицата лесно ще намериш общ език с другите хора и в личния си живот и в деловите ситуации. Събота е един прекрасен ден за почивка. А от неделя започва период, когато ще можеш да подобриш условията си на труд, да намери приятели на работното място, а може би и любов.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

По-сериозен и задълбочен!

В понеделник твоята планета-покровител сменя знак и ще станеш по-избирателен в общуването. Буквално за ден-два ще замениш повърхностната комуникация с по-сериозна и по-задълбочена. Отдели време и за себе си: петък е добър ден за лечебни процедури. А в неделя започва период на щастие в любовта. Не го пропускай!

РАК 22.06 – 23.07

Много романтика!

През първата половина на тази седмица те очаква много романтика. Този период е благоприятен за развитие на текущите отношения. Ако отдавна не си прекарвал времето си заедно с любимия човек, не сте ходили заедно на партита, кафене или ресторант, сега е моментът да го направиш. Благодарение на съвместната почивка чувствата ви ще станат по-ярки. Романтичните отношения, които са започнали наскоро, ще станат по-страстни, ще се появи стремеж за по-нататъшното им развитие. Това е добър момент да направиш връзката си по-стабилна. През втората половина на седмицата са възможни нови запознанства, но трябва да си наясно, че през този период случайните връзки са нежелателни, както и участието в хазартни игри.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Завърши започнатото!

През тази седмица Лъвовете по-добре да не правят наполеонови планове – истински ще могат да се захванат за работа едва в събота. А дотогава просто стой в течение и се старай да не се въвличаш в никакви начинания. До 5-то число по възможност завърши проекти, започнати през септември и октомври, сложи в ред в книжата и документите, почисти работната си поща. Може да ти възложат допълнителни отговорности – не отказвай. Възможно е точно сега да ти станат полезни практически разработки от предходни години. По отношение на финансите, доверявай се на интуицията си. Тя ще ти подскаже, че да преследваш лесни пари е безсмислено - те не решават належащите проблеми и обикновено „изтичат през пръстите".

ДЕВА 24.08 – 23.09

Проницателни събеседници!


Ще зачестят срещите с педантични и проницателни събеседници. Ще изчезне необходимостта бързо да се запознаваш с големи обеми от информация. Най-сетне ще намериш време за любима книга и в ученето ще си позволиш да се задълбочиш в тези теми, които те интересуват. Петък за теб е най-щастливия ден от седмицата и ще бъдеш в настроение за романтични срещи. А неделя е идеална за пазаруване.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Запретни ръкави и работи здраво!


Първата половина на седмицата се очертава да бъде нервна. Няма да можеш да избягаш от трудностите, всичко, което предстои да направиш в този момент, поставя основите на бъдещето за дълго време, така че ще трябва да запретнеш ръкави и да работиш здраво. И най-важното: преди да направиш ход, мисли за всички последствия, цената на грешките ще е твърде висока! Не променяй плановете си в движение. Избягвай лошата компания - безразсъдните приятели и лекомислените приятелки може да повлияят отрицателно професионалната и финансова сфера.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11


Не се отпускай!

Внимание: светът е готов да ти помогне - но ти не се отпускай! Трябва активно да помагаш на Съдбата. Така че раздавай се максимално - тогава ще се отворят главозамайващи перспективи. В парично отношение, успешна е първата половина на седмицата. В събота и неделя бъди бдителен - има опасност от измама. С алкохола е по-добре да минеш на "Ви". Сега не се нуждаеш от никакви стимулиращи и ободряващи средства: куп приятни събития и в работата и в личния живот ще бъдат извор на положителна, вдъхновяваща енергия в ежедневието ти.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Време за отдих!

През първата половина на тази седмица трябва да отделяш повече време за отдих. Това е добро време за възстановяване на жизнените сили и енергия. Релакс, качествен сън и правилно хранене по време на този период, ще допринесат за по-бързо възстановяване. През първата половина на седмицата е възможно да получиш допълнителни приходи и печалби. През втората половина на седмицата пребивай повече у дома в тиха и спокойна обстановка. Наслаждавай се на уюта и комфорта, заеми се с хармонизиране на отношенията с близките роднини и членовете на твоето семейство. През този период избягвай шумните мероприятия - те не винаги ще ти носят положителни емоции.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Да живее промяната!

Промени своите навици, обкръжение, среда, интереси и хобита, вкусове и предпочитания. Всичко това ще те направи щастлив и ще има положително въздействие върху бъдещето. Първата половина на седмицата е отлично време, за да привлечеш на своя страна правилните хора. Звездите дават зелена светлина на тези, които се замислят да сменят работата си. Бъди активен, инициативен и не се страхувай от нищо ново. Твоят бизнес и интелектуален потенциал е на максимум през ноември, така че ще можеш да разбереш всичко и да се справиш с всички проблеми без особени усилия.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Позволи си да се отпуснеш!

За да разчиташ на добро здраве и отлично настроение през тази седмица е нужен здрав сън и липса на житейски проблеми. Никакви нови проекти и перспективи за работа, няма да предизвикат в теб ентусиазъм. По-скоро - раздразнение. Е, позволи си да се отпуснеш - важното е да не влизаш в спорове с колегите и с никой да не споделяш своето "неработно" настроение. Заеми се само с минимума, от който зависи твоето физическо оцеляване.

РИБИ 20.02 – 20.03

Всичко ще завърши добре!

На работното място може да попаднеш в неприятности и въпреки че всичко ще завърши добре, може да излезеш от равновесие. Затова тази седмица се заеми с релаксация - това ще ти помогне да си възвърнеш душевното равновесие. Отношенията с любимия човек ще се подобрят ако изпълниш всичко, което си обещал. Старай се да не хвърляш на вятъра пари, надежди, думи, любов!

More Astro