Следва

„Говори открито срещу домашното насилие” на Avon продължава

Moments In Between - да си подарим време

Толкова съм щастлива...

All About Life преди 8 години

Толкова съм щастлива! Днес НЕ ми се наложи да чакам близо час, както преди, за да плащам сметки. Заради новата услуга на ДСК Смарт. Ето така се мисли за клиента и времето му. Цък-цък по телефона, отварям приложението, и воала!

Хващам метрото по-рано и бегом към вкъщи.

Всеки ден в продължение на две седмици вече хвърча след работа, нетърпеливо. Нова квартира и най-сетне място за мечтаното ми ателие. Нямам търпение да променя цялото помещение. Все още е кочина с разпилените четки и моливи. Дори не знам къде точно съм забутала статива. Дадох си срок от два месеца да пренаредя. Но не ми оставаше време.



Но днес съм страхотна – откраднах цял час, благодарение на мобилното банкиране. Хо, хо ... Даже може и да наредя книгите.



И картините... 


... с ДСК Смарт. Продукт, създаден за нас, без отлика на професия, занятие, хоби, ежедневие.
Пестим време, за да го вложим. Пестим от досада, влагаме в любов. Простичко е.

Интернет банкирането ни дарява време. За нас, за милите ни, за споделените моменти, които ще помним.

Разплащаме задълженията си бързо и лесно онлайн, само с няколко клика или докосвания на дисплея на смартфона и се връщаме отново в зоната на душевния мир. Крадящите време опашки в банките са част от миналото. Носим в джоба единствено устройството, с които управляваме финансите си, т.е. времето.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.