Следва

Сьомга соте върху канапе от кус-кус

Есен в чантата или кой какво си носи: Гергана

По природа съм класик. Малко скучен, но се пазя от излишък. Най-вече такъв в чантата ми. Обичам да ходя пеш и...

All About Life преди 8 години

По природа съм класик. Малко скучен, но се пазя от излишък. Най-вече такъв в чантата ми. Обичам да ходя пеш и свеждам съдържанието й до минимум, не само за да олекотя товара, но и да остане място за някоя любима сладост, обикновено купувана по път и мушната тайно в някой закътан джоб "за после". Избирам винаги големи размери. И десертът, и чантата, трябва да са огромни. Тефтерът - също.

Напоследък обаче заменям сладкия момент за необходимостта от свеж и жизнен вид на кожата и косата ми. Ружът е задължителен, той на практика върши работата на целия грим, който в моя случай е редуциран до пудра и евентуално овлажняващ балсам за устни. И, като казах за големия размер - нося косата си дълга, харесва ми да я усещам във всеки момент, да ми пречи понякога. За вида й съм много благодарна на Dove и чисто новата им серия възстановяващ шампоан и балсам "Youthful Vitality". Подхранват безжизнената и изморена от процедурите и годините коса, повишават здравината и обема й. 



От време на време, докато вървя на бърз ход, подрънкват химикалки и моливи - въпреки че телефонът ми има всичко необходимо за писане, слушане и четене, държа най-важното да ми е черно на бяло.

За този малко на брой, но пък солиден багаж отговаря любимата ми Karen Millen, последната есенна покупка, безценна, защото нямам навика да сменям чантите си. Елегантен и бежов, този модел е отговарът на всичките ми претенции.


Новите ми  продукти за коса са част от гамата "Youthful Vitality" на новата серия на марката Advanced Hair Series.

се грижи за косата ден след ден, докато, искаме или не, тя старее, като спомага постигането на коса с двойна плътност, която изглежда толкова млада и красива, колкото се чувстваме. Тази уникална серия съдържа микс от съставки, включително протеин - богат на цистеин и еласто-липиди, за добавяне на хранителните вещества, които косата губи с възрастта. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.