Следва

Велурът – този топлещ разкош

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Свикнали сме истински да се наслаждаваме на рекламните кампании на...

All fashion преди 8 години

Гола зима

Свикнали сме истински да се наслаждаваме на рекламните кампании на Agent Provocateur, не само заради безумно сексапилните жени и луксозното бельо, но и заради идеите, заложени в кадрите и начина, по който приковават погледите ни. Случаят не е такъв обаче с най-новата им кампания по случай наближаващите празници. Можем да я наречем истинско разочарование в сравнение с всичко, което сме виждали досега: в прекалено изкуствените и обработени кадри, главната роля е поверена на британския модел на бельо Аби Кланси, а човекът зад камерата е Лиз Колинс. С прекалено аматьорските пози и нелепия снежен декор, смятаме, че първоначално търсеното внушение не съвпада с крайния резултат и дори разсейва от бельото с този лош хумор. През главите ни мина и мисълта, че концепцията отговаря на резултата, но тогава отново си припомнихме за някои от предишните им кампании и категорично отхвърлихме това предположение.



















Влачене, настъпване и дърпане на премиерна на последните „Игри на глада“ в Берлин


Кейти Прайс

Внимателно, че полекичка, дами! Това е изразът, който ни идва наум, виждайки тези кадри. Какво е една филмова премиера без няколко скъсани дълги рокли, съдрани дантели или влачещи се, окаляни от дъжда краища на тържествените тоалети. Премиерата на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част II“ в германската столица не кривна от традицията, въпреки че, нека си признаем, виждали сме и по-фрапиращи премиерни кадри. Въпреки това обаче не се сдържахме да споделим един чифт блеснали задни части, няколко притеснителни сгазвания на рокли и шлейфове и, естествено, станалото вече традиционно, що се отнася за Дженифър Лоурънс, оплитане, та направо опасно омотаване в текстилните дебри на поредната дълга до земята и тежко падаща надолу рокля. И пак, спокойно и полека…!


Талия Сторм


Дженифър Лоурънс

Джулиан, това не е твоята рокля?




54-годишната актриса Джулиан Мур се появи на английската премиерата на „Игрите на глада“ миналата седмица с бяла мини рокля от последната колекция на Александър Маккуин и обувки с кожена платформа Givenchy Clara Shark-Lock, и успя да ни стресне. Обичаме Джулиан Мур и просто обожаваме Александър Маккуин, но точно в тази модна комбинация - твърдо НЕ!!! Разбираме, че явно актрисата е решила да опита нещо ново и може би се е надявала фриволното и романтично излъчване на бялото бижу да ù придаде по-младежки и свеж вид. Но се опасяваме, че не се е получило, а напротив, звездата изглежда така, сякаш е „затворена“ в торта от бели парцали, скриващи иначе прекрасно оформената й фигура.




Пак ли, Салма!? 



Все по-често включваме изкусителката Салма Хайек в рубриката ни с модни недомислици и ако актрисата продължава да се стилизира със същия размах, опасяваме се, че ще продължаваме с критиката. За днес подбираме крещящо розовата й визия от LACMA 2015 Art+Film Гала, където пищността на актрисата прелива от широкото деколте и тясната кройка. Мексиканската прелест явно опитва да пресъздаде горещия латино сексапил, заради който милионите й почитатели я обичат, но избраната за целта копринена рокля Gucci не подпомага изобщо целта. Смеем да твърдим, че дрехите Gucci носят съвсем различно настроение от това, което е подходящо за актрисата и в резултат тя изглежда недобре.
 






 

More All fashion