Следва

Пилешки флейки със сос от естрагон от Шеф Манчев

Седмичен ХОРОСКОП - 23.11 – 29.11

В началото на седмицата, напрежение ще генерира резонансът на Венера с вече не точния, но все още запазващ своето разрушително влияние квадрат Уран-Плутон...

Astro преди 8 години

В началото на седмицата, напрежение ще генерира резонансът на Венера с вече не точния, но все още запазващ своето разрушително влияние квадрат Уран-Плутон. В понеделник и вторник, на фона на опозицията на Венера с Уран, много хора може да се почувстват нестабилни и взривно емоционални, в резултат на което може да се натъкнат на трудности в общуването и многобройни конфликти. Тези, които в личните хороскопи има планети в 16-17-я градус на Овен, Рак, Везни и Козирог трябва да обърнат внимание на здравето си - в зоната на риска може да се окажат хората с сърдечно-съдови проблеми.

Два благоприятни аспекта на Марс ще позволят да се смекчат неприятностите в тези дни: те сочат за справяне в заплетени ситуации от хора, способни на самоконтрол и сдържаност в трудни моменти. Способността да не влизаш в конфронтация може да открие нови възможности в бизнеса или кариерата.

И все пак, основният "доставчик" на напрежение по време на седмицата ще бъде квадратът (90 градуса) между Сатурн и Нептун с резонансни аспекти на Меркурий и Слънцето. Сатурн в негативен аспект е символ на препятствия, ограничения и спирачки, а Нептун - на заблуди, недоверие и нестабилност. Напрегнатият аспект между тези планети изостря проблемите, свързани с финансовите измами, манипулации и лични заблуди. В петък този квадрат достига своята кулминация, а в събота и неделя, резонансът на Слънцето предупреждава за голяма вероятност от дезинформация или извършване на сериозни грешки при избора на дългосрочни стратегии в бизнеса, политиката или личните отношения. За да не си развалиш почивката, временно игнорирай всякакви неприятни информационни поводи, в очакване на надеждно потвърждение. А такива възможности ще се появят през следващата седмица.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Отлична форма!


В отлична форма си, а това означава, че ще се справиш с всички задачи. Важно е само да не се увличаш в авантюри, да не губиш време за съмнителни забавления и да не се дразниш от дреболии. За свободните Овни хороскопът обещава възможност за нова връзка в края на седмицата. Всичко ще върви добре, ако не пресилваш нещата и се довериш напълно на възлюбения.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Желанията се сбъдват!


Стремиш се да получиш отговори на всички въпроси, искаш желанията да се изпълняват от само себе си. През тази седмица има всички основания и предпоставки за това. Направеното от теб добро в този период ще повдигне настроението ти и ще ти даде усещането за сила.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Мери силите си!


Тази седмица ще изисква от теб да се съсредоточиш върху работата си през делничните дни, защото през уикенда ще преобладава романтичното настроение. Опитай се да разпределиш правилно своите сили, тъй като претоварването може да има неблагоприятен ефект върху здравето, особено в средата на седмицата. Предпазвай се от нежелани контакти. Отдели за себе си повече време и внимание, за да запазиш душевното си равновесие.

РАК 22.06 – 23.07

Проницателен поглед!

През тази седмица, ще ти липсва енергия и жизненост, така че се старай да не работиш твърде много и да почиваш повече. Но пък в този период ще бъдеш доста проницателен и ще можеш чисто интуитивно да правиш разлика между истина и лъжа. Така че, ако имаш нужда, използвай тази седмица, за да оправиш отношенията си с любимия човек.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Емоционално открит!


Благоприятна седмица за неформална комуникация. Ще бъдеш емоционално открит и затова лесно ще можеш да намериш общ език с приятелите, семейството и втората половинка. Що се отнася до отношенията с колеги и началници, тук може да възникнат проблеми, ако не спазваш съответната йерархична подчиненост. В края на седмицата отдели време за домакинската работа.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Няма безизходни ситуации!


Омръзнаха ли ти сивите вечери, омръзна ли ти еднообразния живот? През тази седмица ще бъдеш замечтан и отпуснат, така че ще ти бъде трудно да се настроиш към изпълняване на скучна, рутинна работа. Но ако работата ти е свързана с творчество, няма съмнение, че ще я вършиш перфектно. Каквито и проблеми да се появят в личния ти живот, не забравяй, че безизходни ситуации няма!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Душата ти е стон!


Ситуацията на работното място изисква максимална активност, а душата - топлина, любов и нежност във всички проявления. Не сдържай желанията си - твоят партньор ще се радва и ще отговори с взаимност. Между другото, възможните конфликти и разногласия може лесно да се решават с "прегръдчици" и “целувчици”. Имай това предвид, ако забележиш, че любимия човек е ядосан или недоволен от нещо. Подобна тактика в личните отношения се предписва на всички Везни, особено на тези, които са в началото на изграждане на семейно гнездо. Важно е да създадеш надеждна връзка на всички нива - и на емоционално, и на духовно и на физическо.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Рутинна работа!


Въздържай се от всякакви инициативи, не форсирай събитията, избягвай двусмислените ситуации в отношенията с колегите, стой по-далеч от кабинета на шефа. Налага се да се вземеш в ръце и да се заемеш с рутинна работа, която от дълго време отлагаш. В личния живот всичко е почти същото като и в професионалния. И дори наистина да ти се иска промяна, не предизвиквай съдбата: плувай по течението, приспособявай се към обстоятелствата. До голяма степен това се отнася за самотните Скорпиони.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Огледай нещата от различни ъгли!


През първата половина на седмицата се препоръчва да обърнеш повече внимание на личните си взаимоотношения. Сега ще бъдеш естествен и настроен по-лоялно, а това ще ти позволи да решиш много проблеми. Емоционалната откритост ще бъде свойствена на всички междуличностни отношения с твое участие. Във всяка една ситуация се старай да не бъдеш консервативен и да огледаш нещата от различни ъгли. Опитай се да го направиш безпристрастно!

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Не ти е до романтика!


За личния живот през последната седмица на ноември е определено много малко време, но дискомфорт в тази сфера едва ли ще изпитваш. Сега не ти е до романтика. За теб по-важно ще бъде усещането за надежден тил и топлината на любимите обятия. В по-голямата част от седмицата в сърцата на самотните Козирози ще бъде студено – на хоризонта засега не се задава нищо. Все пак, това е така, защото сега не допускаш близо до себе си никого.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Подозрителност и обидчивост!


Ще бъдеш склонен към подозрителност и обидчивост, така че взаимоотношенията ти с другите хора няма да бъдат лесни. Все пак, ако се сдържаш и не изясняваш отношенията на всяка цена, конфликтите ще могат да бъдат избегнати. Настройка на положителна вълна – среща с приятели, разходка в парка, филми в жанра комедия, танци на фона на силна и енергична музика – това ти е нужно, за да се отървеш от лошите мисли. Колкото повече ежедневието ти е запълнено, толкова по-малко време и желание ще имаш, за да мислиш негативно.

РИБИ 20.02 – 20.03

Търпение и хладнокръвие!


Трябва да се запасиш с търпение и хладнокръвие, за да не се сринеш. Факт е, че хората около теб сякаш са се наговорили да развалят настроението ти с неприятни коментарии и критики по твой адрес. Ще постъпиш много мъдро, ако вместо да се възмущаваш, се вслушаш в критиката и си направиш правилните изводи. Старай се в теб да няма нищо друго освен добри мисли. Те ще извършат чудеса с твоето съзнание!

More Astro