Следва

Дневна красавица с GIORGIO ARMANI BEAUTY

Стъпка по стъпка: PARTY. Празнични вечерни тайни от Armani

Гримът е нашият дрес-код...

Hair преди 8 години

Гримът е нашият дрескод. Нашето тайно оръжие, с което пленяваме. И знаем, винаги има нещо повече от това. Нещо много по-трайно от доброто впечатление, грабнало ни от пръв поглед. Самият Джорджо Армани го потвърждава – „Елегантността не означава да бъдеш забелязан, означава да бъдеш запомнен.“ Затова държим не толкова на блясъка, колкото на изпълнението.
На перфектния макиаж.
На професионалните продукти, създадени с отношение.
На чифт опитни ръце, в които гримът оживява с лекота.
За идеалната вечерна визия се допитахме до Теодора от Armani Beauty в Сердика Център. Защото вече поставихме трите определящи фактора за безупречен вид и държим на думата си. И не само, споделяме наученото в една
бюти-история.



Първата стъпка, преди да нанесем каквото и да е по лицето си, е добре да го почистим, тъй като гримът запечатва това, което вече е по кожата. Елиминирайки нечистотиите, ние ѝ даваме така необходимата глътка въздух. След това подготвяме кожата за макиажа – изравняваме тена и скриваме малките недостатъци. Цифрите в скоби са номерата на цветовете, за идеалното съответствие с вашия тон, консултирайте се с грим-дизайнера.



Базата за грим, която използвахме, е Fluid Master Primer – ефирно лек и незабележим, той е нашата вярна втора кожа.



Коригираме сенките под очите с High Precision Retouch (3,5), добавяме и Master Corrector (2) и този толкова неприятен дефект е само спомен.



За перфектено равен тен се спираме на два фон дьо тена – Maestro Fusion (6,5) и Luminous Silk Compact (6,5) – идеално пигментирани, с една-единствена цел, постигната с лекота. Кожата е загладена и грее със собствена светлина, готова за приключения.



Матираме лицето с пудра Loose Powder и добавяме горе на скулите Fluid Sheer (3), много фин, изящно скулптиращ хайлайтър, за оптимално добро самочувствие.



За леко освежаване на страните избираме руж Cheek Fabric (506), с деликатна текстура и прасковен нюанс. Идеално пигментиран, той се нанася пестеливо с голяма четка.



Очите са драматично подчертани, за което главен виновник, издаваме, е палитрата Eyes To Kill в минералната гама (6). Гримът е класически опушен, със силен акцент на черния молив във водната линия. Използвахме Smooth Silky Eye Pencil (4), гарваново черен, пленяващ. Този молив е перфектен за опушено око – започваме и завършваме с него. Окото се очертава и блендира преди да нанесем сенките. След което, за финал, подчертаваме водната линия, смело, контрастно, дръзко. Миглите извиваме с Eyes to Kill Classic Mascara, обемът е впечатляващ, апликацията – смешно лесна. За веждите оставяме да се погрижи Eye & Brow Maestro (2) в буково кафяв нюанс. С плоска скосена четка се оформя арката, а трайността е впечатляваща – цели 20 часа! Идеално – слагаме дневния грим, а по-късно трансформираме във вамп визията, без допълнитено губене на време. А и още един плюс - няма да се терзаем по средата на вечерта дали все още седи или е безвъзвратно размазан.

To the party, ladies!



Готови, но не съвсем. Когато слагаме толкова силен акцент на очите, е добре да спестим прекаленото нюансиране на устните. Какво да бъде тогава? Отговорът се крие в Lip Maestro (402), матов лак за устни, избран в комплиметиращ кожата цвят, без да утежнява визията.



Така, с няколко лесни стъпки във вещите ръце на Теодора успяхме да поемем едно вамп предизвикателство. С малко, но точно преценени, съществено важни продукти постигнахме визията, перфектна за нашата вечер навън под светлините на града. Защото най-вече обичаме да се забавляваме красиво.



Всички продукти могат да се закупят от Мол Сердика, магазин Douglas, където експертите от Giorgio Armani Beauty са винаги насреща със съвет за точно това, от което се нуждаем за специален повод или просто така, с грижа към добрия външен вид.
 

More Hair