Следва

Хубава е новата реклама на Ели Сааб „Le Parfum"

Дневна красавица с GIORGIO ARMANI BEAUTY

"Вярвам, че красотата идва отвътре. Моите творения са създадени не за да скриват индивидуалността на жената, а за да я разкриват.“...

Hair преди 8 години

"Вярвам, че красотата идва отвътре. Моите творения са създадени не за да скриват индивидуалността на жената, а за да я разкриват.“ Зад тези думи на известния дизайнер се крие цялостната концепция на GIORGIO ARMANI BEAUTY. Серия перфектни гримове, които да завършат цялостната визия на една модерна жена със стил, напълно наясно с  факта, че красотата е относително понятие, което трудно се побира в рамки. Понеже, веднъж затворено в такива, се размива. 

Поемам към Сердика център и корнера на Armani в магазин Дъглас, с едно присвиване под лъжичката: нямам търпение да видя резултата от професионалния грим, който ще ми направят. Настанявам се удобно, и магията бавно започва да кръжи наоколо. Решавам, че през цялото време нарочно няма да поглеждам към огледалото и ще си запазя изненадата за накрая. Съветвам се с професионалния гримьор, и тъй като тенът на кожата ми е блед, а косата и очите - светли, като при това не желая да се превръщам във “вамп”, избираме лек, ежедневен грим, който да отвори предимствата на лицето, без да създава агресивно впечатление.



За начало ми нанасят основа Fluid Master Primer и коректор. По принцип нямам проблеми със сенки около очите или торбички. Но все пак малко умора или недоспиване веднага се отпечатват там, дори в лека форма. High Precision Retouch, номер 3, е напълно достатъчен да покрие и най-малките забележки в тази зона.



Идва ред на сенките - Eyes To Kill, номер 15 и 9, които са с лек блестящ ефект и се преливат нежно в оттенъци на разтопена захар. Тъй като миглите ми се извиват лесно, по естествен начин, спиралата е Black Ecstasy, черна, понеже краищата им са светли. И ефектът е забележителен, достигат до веждите и определено извикват възхищение. Идва време на фон дьо тена, след като зоната около очите е почистена внимателно, от евентуално паднали частици от сенките. Той е Maestro, най-новата серия на бранда. Има средна до силна покривност и изравнява тена на кожата, сливайки се с нея. Така че ефектът на “маската” и други подобни просто няма как да ме притеснят. 



От момента, в който ми показват серията флуиди Fluid Sheer и добавят капка към фон дьо тена, за да затопли малко иначе студения оттенък на кожата ми, се влюбвам в този продукт. Може да се използва с тази цел, може да послужи за руж, дори за сенки. Текстурата му е течна, лека и лесна за нанасяне. Озарява кожата ми на момента.



Почти на финала, скулите се подчертават с руж Sun Fabric, а светлите ми вежди - с Eye & Brow Maestro, още един мултифункционален продукт, който освен за вежди, може да се използва и за скулптуриране на лицето. Но в случая се спираме само на веждите, тъй като търсеният ефект е семпъл ежедневен грим. Всичко това се запечатва с пудра, за да издържи максимално дълго непокътнато.



И voila, вече мога да погледна. Мълча известно време пред огледалото, защото просто се възхищавам на себе си, колкото и нескромно да звучи. Крайния резултат е зашеметяващ, нещо повече, това съм аз, в по-добрата си версия, без кардинални промени.





Всички продукти могат да се закупят от Мол Сердика, магазин Douglas, където експертите от Giorgio Armani Beauty са винаги насреща със съвет за точно това, от което се нуждаем за специален повод или просто така, с грижа към добрия външен вид.  

More Hair