Следва

Christmas present of the day: Масло за великолепни бради от Bradabrat

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Ноемврийското издание на CANDY Magazine цъфна с гола Майли. Безпогрешно разчитаме почерка на фотографиите – дело са на съмнително „артистичният“ Тери Ричардсън...

All fashion преди 8 години

Майли пак гола, пак за Тери Ричардсън

Ноемврийското издание на CANDY Magazine цъфна с гола Майли. Безпогрешно разчитаме почерка на фотографиите – дело са на Тери Ричардсън, а Майли е в ролята на порно-актриса, този път внушението е нарочно постигнато. С идеята да бъдат провокативни, кадрите трескаво претендират за сензационни и шокиращи. Неслучайно много издания прекратиха работата си с Ричардсън.

Защото тези кадри не са нищо повече освен некачествено софт-порно. Искат да е извратено??? Не е, тъжно е. Искат фетишизъм??? Няма го, това е кухо позиране за едната слава. Няма сексуалност, нито сексапил, не е демонстрация на разкрепостеност, а чиста проба търсене на скандал. Майли става все по-безинтересна и явно е решила да вземе по-крути мерки за вдигане на рейтинга. Само че начинът не е да се съблечеш чисто гол, да си ближеш космите под мишницата и да пушиш джойнт пред камерата. Ето, вижте ме – правя всичко забранено, за да съм интересна и е толкова яко! Резултатът е, с една дума – гнусен.

...................

Окуражаването на младите жени да се определят като уличници не бива да се използва като маркетинг стратегия, но по всичко изглежда, че брандът Missguided е на различно мнение. Един от най-нашумелите продукти на Missguided напоследък е именно скъсеният топ с надпис "уличница", вдъхновен от героинята Линдзи Блут от сериала "Развитие в застой". Още с излизането на продукта последваха множество оплаквания в социалните мрежи, обвиняващи бранда в изпращане на унизително за младите момичета, касаещо единствено тяхната сексуалност, послание. От бранда все още няма отговор или защита, но ние се надяваме, че обидната дума съвсем скоро ще изчезне от списъка с фешън лога, просто защото никак не е фешън. 

Вижда се, вижда се!

Журналистите обявиха семейство Смит, начело с Уил и Джейда Пинкет Смит, за най-невероятно изглеждащата семейна двойка на последните латиноамерикански Грамита, които се състояха през изминалите дни. Да, думата наистина е „невероятно“, но нашето допълнение е „невероятно разголени“. Спокойно, симпатягата Уил не е показал повече плът от обичайното, както винаги, той беше усмихнат, сдържан и излъчващ позитивна енергия. Същото бихме казали и за съпругата му, но с една съществена подробност – за жалост, тя не бе така прикрита като високата си половинка, а беше решила да покаже повече от това, което бяхме готови да посрещнем. Доста повече…

Актрисата се появи на червения килим в нощта на наградите с къса и тънка, дантелена рокля, през която, ярко прозираше голата и гръд. Сребристият цвят на дрехата правеше визията на Джейда още по натрапчива, а гледката още по-шокираща. А стратегически позиционираните дантелени парченца, покриващи предната част на гърдите ù, не смекчиха по никакъв начин евтиното излъчване на роклята, независимо от имиджа на собственичката ù. Смит беше комбинирала своя тоалет с нежни сребърни обувки и портмоне, които сами по себе си, без добавения дантелен фон, изглеждат стилно. Но едно е ясно, на всеки се случва да греши. И понеже не сме свикнали да включваме женската половинка от семейство Смит в нашата Гаф класация, сме готови да й простим, надявайки се, че следващия път ще ни зарадва с по-стилен и може би не чак толкова прозрачен топ.

Хари или Ким

„Хари Стайлс ли го носи по-добре или леглото от каталога на Икеа“, шегуват се всички в социалните мрежи, след като звездата от One Direction се появи на American Music Awards 2015 в костюм с натрапчив флорален мотив. На фона на останалите от групата, които бяха заложили на класически цветове за костюмите си, Стайлс e проявил повече артистизъм, а за смелия му избор - адмирации. Да си го носи със здраве, ние обаче не можем да се отърсим от спомена за бременната Кардашян в Givenchy, който Хари ни навява, затова питаме: Кой го носи по-добре Той или Тя?






More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.