Следва

Добрият малък бизнес: Минимален дизайн за максимално въображение с Тоте Поте

Moments In Between - да си подарим време

Никога не са ми допадали местата, изпълнение с много хора...

All About Life преди 8 години

Никога не са ми допадали местата, препълнени с хора. Споделеното лично пространство с непознати по принуда определено не е моето нещо. Може би единственият повод, поради който бих се прежалила, е концерт. Но при всеки удобен случай пропускам шумните тълпи.

Както ги пропускам и на опашка в банката. Онази опашка от хора, някои от които ядосани, че не са си взели номерче, чакат напразно, други, които се пререждат или отиват по трима на касата, семейно. Откакто съществува ДСК Смарт, по-удобен начин да избегна тези сцени, достойни за пазарен ден на площад в малък град в Италия,  не се сещам. А не ми и трябва. Правя разплащанията, които са ми необходими, и си заделям време за по-приятни неща.Като например да се извадя от калъпа на ежедневието и битовизма и да направя нещо тотално различно. Като да посетя екшън куест стая с приятели. И да се забавлявам, вместо да подпирам брадичката си на някой стол, в някоя чакалня. Моите спестени минути време. Съответно умно инвестирани. В спомен, в различно преживяване, в емоция. Най-голямата ми инвестиция. 


 


Правя го с ДСК Смарт. Продукт, създаден за нас, без отлика на професия, занятие, хоби, ежедневие.
Пестим време, за да го вложим. Пестим от досада, влагаме в любов. Простичко е.

Интернет банкирането ни дарява време. За нас, за милите ни, за споделените моменти, които ще помним.
Разплащаме задълженията си бързо и лесно онлайн, само с няколко клика или докосвания на дисплея на смартфона и се връщаме отново в зоната на душевния мир. Крадящите време опашки в банките са част от миналото. Носим в джоба единствено устройството, с коeто управляваме финансите си, т.е. времето.

Времето, което спестих и посветих на любимите.
Времето, което спестих и посветих на рисуването, най-голямата ми страст.
Времето, което спестих и посветих на това да съградя моето пространство.


 

More All About Life

Неда Малчева, илюстратор: Digital Scouts е проект, който говори на езика на децата и има силата да ги предпази от онлайн опасностите

All About Life преди 2 дни

Като човек с глас в социалните мрежи, често се включвам в инициативи и кампании, обвързани с безопасността и здравето на децата, отбелязва талантливата художничка и майка на три деца 

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 3 дни

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 4 дни

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 3 дни

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.