Следва

Хана Джинкинс стана победител в конкурса за млади дизайнери H&M Design Award 2016

Christmas present of the day: Подаряваме си Тенерифе. С Visa

Да си подарим Тенерифе! С Visa.


Shopping преди 8 години

Най-вълнуващият период от годината е тук, наоколо е осезаем коледния прашец. Еуфорията покрай измислянето, намирането и опаковането на подаръците, които вълшебно ще се появят под елхата в коледната нощ, за да зарадват някой близък и скъп човек, расте главоломно. Така е и в нашия офис. Затова стартирахме празничната рубрика "Christmas present of the day", в която до 23-ти декември подреждаме ден след ден от страхотни по-страхотни предложения за вашия, и нашия, разбира се, коледен шопинг лист.

Тенерифе е най-големият от забележителните Канарски острови, прекрасно топъл винаги, но още по-топъл в съзнанието ни точно сега - в студения декември. И въпреки че така, студено и ако може снежно, го обичаме, времето на Коледа, неприветливият януари скоро ще ни накара да мечтаем за други светове. Можем да си го позволим. Ако просто плащаме с Visa. Шансът е златен. Да си го подарим!

По време на Коледния шопинг Visa-та трябва да е винаги с нас, както е обикновено, защото всяко едно плащане с нея е възможност да летим до сладко-соления Тенерифе.

Как да не проиграем шанса си, или какво точно трябва да направим, за да преживеем незабравими дни на Острова:

- Да направим поне 3 плащания с Visa в рамките на седмица;
- Да регистрираме номерата на ПОС бележките тук>>;
- Да се настроим за незабравима екскурзия в Тенерифе.

Шансовете се удвояват, утрояват и т.н при всяко трето плащане за седмицата. Т.е ограничения в броя участия няма!

И докато преговаряме наум стъпките (1. Плащаме с Visa три пъти за седмица, 2. Регистрираме покупките си) вече имаме план как да преживеем Тенерифе! 

Има и още: 

Очакват ни 4 награди от 200 лева всеки ден, предоставени под формата на предплатени карти Visa - чудесен Коледен подарък за всеки един от любимите хора.

От 23 ноември 2015 г. до 3 януари 2016 г.
На visabg.com!

More Shopping