Следва

Б като Библия, Б като Блог - РЕСТАРТ

Стил урок на седмицата: Дънки с маншет

Чисто нов тренд набира скорост този сезон и вече бе демонстран от ключовите фигури в световната мода...

All fashion преди 7 години

Чисто нов тренд набира скорост този сезон и вече бе демонстран от ключовите фигури в световната мода. Надникнахме в блоговете на гранд дамите, за да научим как точно да носим Дънките! Тази Есен/Зима те са по-дълги нарочно навити нагоре като маншет. Кройката е по-свободна – тип бойфренд или прави. Навиваме ги много нагоре или по-ниско, по-небрежно или минато с ютия. Условието е да бъдат с висока талия. Описаното дотук идеално пасва на дънките на мама от гимназията, така че направо можем да й ги откраднем. Моделът за сезона е точно като от онова време. Или тези на гаджето – и тайно да стесним талията. Която и опция да изберем, трябва да ги имаме! А ето КАК можем да ги носим:

Носим ги с всичко – стилето, боти, кубинки, кецове, изобщо каквото има за съчетаване. Колкото по-смело, толкова по-добре!!!

Та, въпросния маншет можем да оставим без зашит ръб – с летящи конци, точно като Сара Харис:

Безспорно си отиват с блейзър, с тренчкот, с пуловер, с габардин, с вълна, с кадифе, с коприна и шифон....


 

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.