Следва

София Лорен за Dolce & Gabbana Beauty. Резултатът е зашеметяващ

Men’s Exhibit: Див, разрошен, ето така!

Не просто рошав, а романтично, секси, суетно разрошен, с коса, по-дълга от приемливото за спретнат мъж с добро...

Hair преди 8 години

Не просто рошав, а романтично, секси, суетно разрошен, с коса, по-дълга от приемливото за спретнат мъж с добро обществено положение, е мъжът, от който ни се подкосяват краката този сезон. Нещо средно между Тарзан и Дейвид Бекъм, косата така страхотно пасва на поети романтици и на момчета с всякакви артистични призвания. И не само! Видяхме рошавите коси в колекцията на Missoni за изминалата есен-зима, където италианците интерпретират чудесно мъжа бохем, но носенето на тази прическа не е задължително да върви с раиран костюм със скини панталони или туидено сако над плетен грубо пуловер. Неукротимите коси са перфектни и за най-големите традиционалисти.







За тези, които ще пробват - не е никак сложно да догодите този сууупер секси ефект. Подобна прическа изисква само средна дължина на косата и малко хъс за риск. Чупливите имат нужда от леко намачкване след баня или намокряне, други обаче ще трябва да се сприятелят със сешоара за оформяне. Да, има нужда от известна грижа, но пък извисява личността, изразява необуздана същност и свободен дух, което е адски симпатично!

Освен това, нищо не би могло да развали този привлекателен вид - нито вятър, нито дъжд, нито сняг. Колкото по-рошав, толкова по-добре!
















 

More Hair