Следва

Професионално за кожата - Clinique Almost Powder Makeup SPF 15

B-Shape за красиви дни

„Няма грозна жена, има поддържана и По-красива”! – това е максимата, която те кара да тичаш за уговорения час при ...

Body преди 15 години

„Няма грозна жена, има поддържана и По-красива”! – това е максимата, която те кара да тичаш за уговорения час при фризьор, да жертваш романтичната вечеря за сметка на един усърден фитнес… И всичко това, просто за да изглеждаш и да се чувстваш по-добре.

В този ред на мисли си спомняме за онова приятно местенце, където избягахме от изнервящото задръстване по бул. България. Там, където се пренесохме в друг, екзотичен свят, и минутите, които ни дадоха целодневен заряд и красота – Spirit Spa Studio.

Този път повод за нашето посещение е да се почувстваме отлично в тялото си чрез предоставената от тях възможност да постигнем желания резултат с най-модерния многофункционален уред B-Shape.
Защото изискванията ни – бърз ефект, третиране на колкото се може повече зони едновременно, без болка, с подмладяващ ефект на кожата – уредът от ново поколение .

Всяка една процедура третира стрии, целулит и отпусната кожа, едновременно. А докато трае нашата такава, още четири дами, избягали от текущите си задължения или просто оползотворявайки обедната си почивка, очакват своя ред. Няма да е дълго, защото всичко е въпрос на 15 минути. А и усилията при обличане на дрехите след това отнемат по-малко време.

Това, което трябва да спазваме е лек режим на хранене (без всякакви бели храни), по-обилен прием на течности и задължително използване на козметични слънцезащитни средства по време на соларните сесии /козметичен продукт с висок слънцезащитен фактор. Големият плюс на мултифункционалния апарат е и неговата лечебна ефект. Без никакво вредно влияние е приложим за профилактика на някои заболявания на опорно-двигателната система.

Наслаждаващите се на приятната обстановка и топъл чай дамите, представители на различни възрастови групи, споделят резултата си от процедурите с .

Моделиране на тялото, лечение на целулит, стягане на кожата на лицето и тялото се повлияват чудесно благодарение на комбинацията от инфрачервена светлина/IR/, радиочестота/RF/, вакуум-масаж и ролков масаж. Средно са необходими около 10 процедури, като ефектът видяхме още след първата.

Очакваме да дойде време за другата процедура, когато ще откраднем пак малко време за себе си, за да намалим обиколката и да релаксираме.

Адресът е познатият ни: кв. Стрелбище ул. Тулча 37
тел. 8506005; 8581944

www.spiritspastudio.com

www.beautyboutiquesofia.com

 

More from View Sofia

More Body