Следва

Аромат и тяло. Дейвид Бекъм за David Beckham Beyond

Rowenta и топ коафьорът Георги Петков представиха новите лица на марката в България

През есента на 2015 г Rowenta и топ коафьорът Георги Петков предизвикаха всички дами, които държат на добрия външен вид да демонстрират своите идеи за перфектно оформена обемна прическа...

Hair преди 8 години

През есента на 2015 г Rowenta и топ коафьорът Георги Петков предизвикаха всички дами, които държат на добрия външен вид да демонстрират своите идеи за перфектно оформена обемна прическа в националния конкурс за лица на немската марка „Изрази всяко свое Аз с Rowenta Volum’24”. В рамките на инициативата Rowenta даде възможност на притежателките на иновативната преса за обем Rowenta Volum’24 да развихрят фантазията си и да покажат своите идеи за красиви обемни фризури, постигнати у дома с уреда. „Изборът на новите лица на Rowenta не беше никак лесен. Но вярваме, че селектирахме правилните четири момичета сред десетките участнички, които да бъдат „момичета на Rowenta”. Те успяха да ни убедят, че всяка дама може да разкрие своята ярка индивидуалност без много усилия, с помощта на подходящия уред – иновативната преса за обем Rowenta Volum’24!“, споделя талантливият коафьор Георги Петков, създал над 36 000 прически.



Новите лица на марката бяха представени на специално събитие. „Момичетата на Rowenta” Виолина, Вилиана, Жени и Инна заеха мястото на звездния коафьор и сами демонстрираха пред събралата се публика своите умения с пресата за обем Rowenta Volum’24, напътствани от Георги Петков. След като завършиха своите обемни прически те бяха преобразени изцяло и заблестяха, благодарение на останалите участници в звездния екип на кампанията – стилистът Антония Йорданова, гримьорът Слав Анастасов и модните партньори на марката United Colors of Benetton, Sisley и Motivi.



Tози звезден екип бе в основата за създаването на електронна книга, която съдържа 12 идеи за цялостна визия за всеки повод – прическа, грим и облекло, вдъхновени от различните превъплъщения на модерната жена. Книгата обединява разнообразни предложения за бляскави обемни прически и цялостни стайлинг решения, които могат да се постигнат бързо и лесно у дома с уредите за коса на Rowenta. Задължителна основа на предложените 12 коафюри е естественият обем, тъй като той е винаги е актуален, неизменна част от красивата и стилна визия.

Повече за Rowenta Volum’24:

Rowenta Volum’24 създава естествен обем от корените до върховете на косата, който издържа през целия ден. Пресата е разработена, за да помага на дамите да решат проблема си с липсата на обем, като постигнат мигновен „уау“ ефект само с три лесни стъпки. Благодарение на въртящата се нагряваща ролка с Ultrashine Nano Ceramic покритие и ергономичната форма на уреда, постигането на обем в домашни условия никога не е било по-лесно. Сега всяка дама може да изпробва различен стил всеки ден, без да се притеснява за косата си – Rowenta Volum’24 се грижи за здравината на косата, тъй като работи при щадяща за косъма температура от 170 градуса, а йонният генератор й придава допълнителен блясък.

More Hair