Следва

Историята на новото творение на красотата на Dolce&Gabbana

Очи, устни, лице. Гримът на пролет 2016 - Всичко най-важно. Част 1

Нов сезон, нови трендове...

Hair преди 8 години

Нов сезон, нови трендове! Или поне разбуждане на добрите стари за нов живот и нов прочит. По световните подуими бяха разходени наистина впечатляващи творения на майсторите на четката, рамо до рамо с други не-дотолкова грабващи окото. Все пак – за всекиго по нещо – за ексцентриците, за консервативните или просто за тези, които точно сега ще се решат да рискуват с нещо ново, толкова нетипично иначе за тях самите. Какъвто и да е поводът, полето за експерименти е отворено, а ние сме много ЗА!!! Ето какво видяхме, научихме и бихме пробвали само да избяга студа!

Синьо, по-синьо, най-синьо:


И то какво! Ярко, наситено и плътно наслоено. Смело с молива и сенките, избираме нюанса точно толкова дързък, носим го като изящна очна линия, опушено око или доста по-смело и „хаотично“ нанесен, матов или искрящ. Синьо! Като в картините на Ив Клайн или пък циановото, което Вал Гарланд избира за Моник Люйе:


Monique Lhuillier


Missoni


Etienne Aigner


Alexis Mabille


Anteprima


Byblos


Chanel


Chanel


Gareth Pugh


I'M Isola Marras


Le Kilt



Missoni 


Roksanda


Sonia Rykiel


Issey Miyake


Yohji Yamamoto

Сложи си... Кожа!

Лекият бронзов загар ни вещае едно горещо лято, пълно с мечти и море. Бързаме да го изпреварим и леко с бронзант на прах, с пудра, със сенки в злато и бронз, ама леко наистина, озаряваме кожата. Нюд-ът си е нюд, пазен строго от излишество, за слънцето, което сега ни се струва толкова далече:


Dsquared2


Balmain


Chloe


Аlberta Ferretti


Tommy Hilfiger


Michael Kors


Isabel Marant


Rag & Bone


Ralph Lauren


Rodarte
 


House of Holland


JW Anderson

Красота без усилие:

Пак нюд! И откъдето и да го гледаме грим няма! Да, ама не. Гримът-без-грим (no-makeup-makeup) се крепи на здравата поддържана кожа, запазвайки естествения блясък и руменина.


Alexander Wang


Alexander Wang


David Koma


Opening Ceremony
 


Tanya Taylor


Thakoon


Victoria Beckham


Stella McCartney


Victoria Beckham

Ябълкови целувки:

Червилата ни този сезон ще бъдат сочни, уханни, ябълкови! Плътен червен нюанс със студен подтон налага своето присъствие и не можем да му устоим! Ето как го видяхме:


Topshop Unique


Ashley Williams


Giles


Giles
 


Acne
 


Celine
 

DKNY


Dolce & Gabbana


Giles


Jason Wu


Nina Ricci


Oscar De La Renta


Topshop Unique
 


Jason Wu
 


Nina Ricci


Nina Ricci


Oscar De La Renta

И тъй като не можахме да се наситим на толкова много вдъхновяваща пролетно-лятна красота в тенденциите на макиажа, очаквайте втора част!!!
 

More Hair