Следва

INSTAGRAM моменти.. от бекстейджа на Модната седмица в Париж

Show me your bag! ViewSofia и The Mall обявяват имената на героините в Епизод 3

За трета седмица се забавляваме на територията на The Mall с нашата страхотна обща инициатива Show Me Your Bag!...

Shopping преди 8 години

За трета седмица се забавляваме на територията на The Mall с нашата страхотна обща инициатива Show Me Your Bag! И не се уморяваме да ви каним в нашия корнер, точно срещу главния вход на The Mall. И не ни писва да раздаваме награди, защото просто няма нищо по-хубаво от това. След две поредни седмици се чувстваме като у дома в нашето уютно и щедро местенце в търговския център на Цариградско шосе. Остава още една, тази на 6-ти февруари, в която ще може да ни посетите и да вземете участие в играта на The Mall и View Sofia, Show Me Your Bag! Ние ще сме там, бъдете там и вие!

В замяна с радост ще публикуваме сладките ви тайни в View Sofiа, а The Mall и супер готините спонсори от това прекрасно шопинг място осигуряват великолепните награди. Сред тях: пролетно лятна Furla в убийствено розово, две малинови чанти на Carpisa, една градска чанта на O bag!, страхотна Marc O’Polo чанта, ваучери за пазаруване от Grand Optics, Deichmann, Sugarfree, Giulian, LC Waikiki, бижута и шалове от SIX.

Миналият път избирахме сред 19, а този - сред 19 дами, до една избрани от нас да ни покажат чантите си, докато правят своя съботен шопинг в The Mall. Следващият уикенд идва, тогава продължаваме на място, а с него и поредната вълна награди. Обявяваме старта на гласуването във втори епизод сега. На 29-ти януари обявихме първите три дами, които спечелиха невероятни награди от играта Show Me Your Bag, а от днес, 5-ти февруари, до вторник, 9-ти февруари, можете да дадете своя глас за чантата, която ви харесва най-много. Анкетата за гласуване ще е активна до 17.00 часа на 9-ти. 

Наталия Григорова

Галина Грудева

Магдалена Грудева

Ивана Шопова

Живка Иванова

Мария Шопова

Даяна Новакова

Леонида Досова

Богдана Костова

Евелина Стоилова

Мария Везенкова

Христина Петрова 

Никола Василев

Нели Костова

Ирена Иванова

Латинка Китанова

Илияна Бисолнева

Мария Делева

Петя Симеонова



Общи правила за участие в играта тук.

More Shopping