Следва

Ръце, копнеещи за нежност и целувки

Before&After - Ламе, брик, сиво

Превърнал се напоследък в един от любимите ни модни експерименти, Before &After отново е тук и то с ново свежо лице за преобразяване...

Shopping преди 8 години

Превърнал се напоследък в един от любимите ни модни експерименти, Before &After отново е тук и то с ново свежо лице за преобразяване. При нас е Наталия, едно от новите лица на Ivet Fashion, която със смела крачка и завидна доза ентусиазъм се оставя в нетърпеливите ни за мода ръце.

Преди



С привидното си излъчване на мило и чаровно дете, нашата героиня всъщност притежава строги и леко студени черти, които биха допълнили по изключително приятен начин 70-тарското рок настроение, което днес, и вчера, и тия дни воъбще, така здраво ни държи.

След









Това е и окончателното ни решение -70-тарски рок, категорично движещ се в тренд направлението на отиващата си зима. Търсим визия, която не просто да й отива, но и да я представи в нова светлина, която тя истински да заобича и, надяваме се, да опитоми за своя собствена.

Преравяйки магазините, решаваме да поокротим този опасно нарастващ в нас ентусиазъм с идеята, че днес ще се облягаме единствено на лесни за ежедневието визии - оригинални, но все пак лесни.

За целта се спираме на приятно, фино ретро ламе, дълги ръкави и велур, които, погледнати заедно, се бият между топли и студени тонове, но тук комбинацията не дразни, натрапва се леко, но на нас ни харесва. Якето е по-скоро грубо, панталоните са страхотни, а ботите са точно такива, каквито всяко едно момиче има в гардероба си.

Яке Karen Millen 1144 лв.
Панталон Patrizia Pepe 388 лв.
Поло Patrizia Pepe 238 лв.
Боти Patrizia Pepe 528 лв.

За грима и косата, виж веднага след снимките:







За пълно въздейстие на концепцията, оставяме косата на Наталия да пада естествено, намесваме се леко с разделяне на път през средата и лека фиксация на къдриците й. За основа на лицето използваме Vichy Teint Ideal за нормална до смесена кожа, който озарява, но и държи нежеланото лъщене под контрол. Подчертаваме красивите й очи с телесни сенки и няколко пласта извиваща спирала. Скулите докосваме с прасковен руж и завършваме нежния макиаж с коралов тон на устните.
 

More Shopping