Следва

Три щастливи момичета от днес ще ухаят на новия Poison Dior! На кого се усмихна късметът в най-новата ни ароматна игра?

Седмичен ХОРОСКОП - 15.2 – 21.2

Предстоящата седмица ще бъде период, през който планетите няма да формират помежду си нито една значима конфигурация...

Astro преди 8 години

Предстоящата седмица ще бъде период, през който планетите няма да формират помежду си нито една значима конфигурация. Фонът в биосферата ще се определя само от кратките аспекти на Луната и второстепенни аспекти на други планети, повечето от които са леко напрегнати.

Понеделник може да се смята за най-добър ден от седмицата - все още ще действа хармоничният аспект между Юпитер и Марс, чието влияние се простира в сферата на деловите и обществените отношения. Но вече от вторник започва "космическо" затишие, по време на което значителни промени ще настъпват, само когато планети сменят знака си.

Ще има две такива промени. Първата е свързана с преминаването на Венера в знака Водолей в сряда, което ще измени общия емоционалния фон, от консервативен и затворен (характеристиките на Козирог) към по-открит, но при това по-променлив и по-малко управляем (качества на Водолея).

Втората качествена промяна на общата енергия ще се случи в петък сутринта, с преминаването на Слънцето в знака на Рибите, във владението на очарователния илюзионист и мечтател Нептун.

Мнозина ще станат по-мечтателни, по-чувствителни, със силни колебания в настроението. При други ще се увеличи пасивността и незаинтересоваността, а при трети - всеотдайността и себепожертвователността.
През цялата седмица Луната ще бъде нарастваща, което означава, че сега е отлично време за всякакви нови начинания и търсене на нови източници на доходи.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Очаква те отлично настроение и помощ във всички дела през цялата седмица. Възползвай се от това! Сега е добър момент да се справиш с финансовите проблеми, да получиш работа, за която си мечтал или разположението на човек, в който отдавна си влюбен.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През тази седмица хороскопът ти обещава късмет. Благодарение на успешно стечение на обстоятелства, ще можеш да подобриш финансовите си дела и да регулираш отношенията си с другите хора. Много представители на този знак, в този период, ги очаква романтично запознанство. Ето защо, ако си самотен, настрой се за началото на нови успешни отношения.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06
До петък не се доверявай на никой, не говори за личния си живот, не споделяй плановете си. В противен случай, може да станеш обект на клюки от страна на близки хора или приятели. През уикенда, всички задръжки падат и настъпва време за изпълнение на желанията. Осмели се да мечтаеш в този период!

РАК 22.06 – 23.07

За да разбереш настоящите си проблеми, трябва да се абстрахираш от тях и да погледнеш на собствената си житейска ситуация отстрани. От съществено значение ще бъде, да не позволяваш на емоциите да вземат връх над разума! Ако не овладееш чувствата и мислите си, рискуваш да се изпокараш и с деловите партньори, и с любимия човек.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Бавно, но успешно ще реализираш своите идеи. Много е вероятно, през тази седмица да се сбъдне някое твое желание. Но, движейки се по пътя на успеха, не бъди твърде строг и агресивен по отношение на конкуренти и опоненти. Ако влизаш в конфликт с всеки, който застане на пътя ти, има опасност да си създадеш сериозни врагове!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Хороскопът те съветва да не губиш ценно време в спорове и дискусии с други хора, а тихо и кротко да си вършиш работата; не обръщай внимание на никой. През този период е желателно постоянно да си напомняш мъдрата поговорка: "Думите са сребро, мълчанието - злато". А личният живот може да ти създаде проблем, ако му отделяш твърде малко време.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ще обръщаш твърде голямо внимание на дреболиите, поради това има риск да пропуснеш наистина важните неща, които са способни да повлияят на резултата на инициираните от теб проекти. Бъди по-обективен и не забравяй, че има хора, които разбират много неща в живота доста по-добре от теб. За да ти върви, не пренебрегвай мъдрите съвети!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ще се наложи да се учиш на самостоятелност и самодостатъчност. Може да се случи така, че да останеш сам с проблемите си и ще трябва да се справяш с тях самостоятелно. Важното е да не се объркаш и да не изгубиш самообладание. Повярвай: твоите способности са достатъчни, за да разрешиш собствените си дилеми.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

За да постигнеш успех в професионалната сфера, трябва да изпълниш само едно условие - да не мързелуваш. Възможно е в теб да се появи силното желание да оставиш всичко на случайността и да се оттеглиш. Но ще бъде по-добре, ако го отложиш за по-натам, тъй като този период може да бъде от решаващо значение за теб по отношение на професионалното ти израстване.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

На дневен ред са проблемите, свързани с пари. Подходи към решаването им съсредоточено и сериозно. Желателно е да намалиш разходите за забавления и да се въздържиш от спонтанни покупки. Парите може да се окажат препъникамък в отношенията с любимия човек. За да запазиш мира и разбирателството, по-добре изобщо не засягай тази тема.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.0

През тези седем дни ще ти се отдава дори най-трудната и отговорна работа. Единственото лошо нещо е, че ще бъдеш прекалено раздразнителен, може трудно да се овладяваш и ще стоварваш своето раздразнение върху колегите или любимия човек. Вземи се в ръце и контролирай собствените си емоции, ако искаш в работата и семейство всичко да бъде наред.

РИБИ 20.02 – 20.03

Седмицата ще бъде интензивна. Но ти ще се справиш с натоварването в работата, тъй като във всяка трудна ситуация, ще съумееш да запазиш сдържаност и спокойствие. Възможно е, семейните проблеми да бъдат съпроводени с големи парични разходи. Но когато става въпрос за благополучието на хората, които обичаш, парите няма да имат някакво значение за теб.

More Astro