Следва

Назаем взехме

Oraplex за красиво изречени думи

След няколкомесечни несполучливи опита да я поканиш на хубава вечеря, най-вероятно не предполагаш, че тя сама ще те потърси...

All About Life преди 15 години

След няколкомесечни несполучливи опита да я поканиш на хубава вечеря, най-вероятно не предполагаш, че тя сама ще те потърси. Точно в най-неподходящия момент, когато вирус те атакува и херпесът скоро ще е на лице. А всяка жена обича да чува сладки думи от привлекателна мъжка уста. Първата среща ще е пагубна – погледът й ще е насочен именно към твоя вирусен проблем, и нямаш шанс да я спечелиш. В това състояние…

Имаш три дни, за да постигнеш перфектния си вид – прическа, маникюр, печелившата outfit комбинация за срещи и таблетки ORAPLEX - „имунизация срещу херпес”. Нямаш време за експерименти и надежда, че ще избягаш от вируса.
Нужен е силен имунитет, много витамини и 15 хапчета ORAPLEX, които да надвият херпеса, преди да се е показал. Още при първото леко парене, зачервяване и дискомфорт по устните, таблетките ще предотвратят появата му. Три дни прием.

Следва: избор на уютен ресторант, хубаво вино и свежо пролетно цвете.

И следваща среща…
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.