Следва

Изхвърлихме метлата и хванахме Rowenta!

И наградата отива при...

Ето кой спечели Коко Шанел!

All About Life преди 8 години

За истинските ценители на литературата и модата пуснахме игра, в която трябваше да посочиш, кои са любимите ти материали във View Sofia за вечната Коко Шанел! Победителят е вече ясен - Jacklin.N, а наградата, която нямаме търпение да й изпратим е повече от вълнуваща - биографията на мис Шанел - Chanel&Co, от Мари-Доминик Льолиевр. Молим Jacklin.N да се свърже с нас на e-mail [email protected] до сряда включително (2 работни дни), за да ни даде координатите си – адрес и телефон, а ние да й изпратим очакващата я Шанел. Защо Жаклин ли? Признаваме, всички участници показаха, че са стилни и имащи вкус към детайла дами и ни изпратиха прекрасни линкове към любимите си материали за Коко. Жаклин освен тях, обаче, бе написала и защо мис Шанел е символ на стил и женственост, след което бе изброила своте любими топ 10.
„За мен Габриел Шанел е оставила след себе си не само преуспяваща модна къща, но и ново отношение към начина, по който трябва да изглежда една жена - без нищо прекалено, подчертавайки силуета, без вулгарност, разкривайки чувство за свобода и увереност. Използвайки чисти линии и семпли кройки Коко Шанел създава дрехи, чанти (...и шапки:)) превърнали се в икони“, категорична бе Жаклин, а ние сме още по-категорични, че заслужава биографията на една легендарна жена. Честито!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.