Следва

Майли и Лиъм вдигнали тайна сватба?

Как Дженифър Гарнър преодолява раздялата с Афлек

Как Дженифър Гарнър преодолява раздялата с Афлек

Други преди 8 години

След тежката раздяла на Дженифър Гарнър с бащата на децата й Бен Афлек, днес актрисата изглежда е намерила мир със себе си и е щастлива, издават близки до бившото семейство.
Освен че намират диалог и поддържат добър тон помежду си, ексдвойка избира да прекарва повече време заедно с децата им – Вайълет на 11 г., Серафина на 9 г. и Самюъл на 3 г. Цялото семейсто, в компанията на група близки приятели, се върна преди броени дни от едноседмична почивка в Монтана. „Тя изглежда много по-спокойна и видимо се наслаждава на живота. Страхотно е да я виждаш щастлива отново“, категоричен бе източник пред PEOPLE.
За да намалят до минимум стреса, който изживяват децата им, двамата са се споразумели да продължат да живеят заедно, при едно условие – Афлек да се изнесе в къщата за гости в имението им. По този начин той ще може да помага в отглеждането на децата им, и те няма да усещат толкова осезателно липсата му.
Припомняме, че през 2015 г. гръмна бомбата, че Бен Афлек има извънбрачна авантюра с бавачката на децата му Кристин Оузоуниян. Знайната блондинка топлила завивките на актьора в продължение на няколко месеца, преди аферата им да види бял свят.

More Други