Следва

We love: Селена Гомес с ново гадже

Разследваме: разделени ли са Кендъл Дженър и Bad Bunny?

+1 към списъка с раздели. 
 

Celebrities преди 6 месеца

Не позволявайте на празничното настроение и коледните очаквания да ви заблудят. Въпреки привидното щастие в очите на всички наоколо, разделите на 2023 съвсем не са приключили. До края на годината остават по-малко от две седмици, а отново става дума за поредна звездна раздяла. Няколко различни източника потвърждават, че Кендъл Дженър и Bad Bunny са сложили край на отношенията си, което автоматично ги добавя в дългия списък на разделите в последните 12 месеца, редом до Бела Хадид, Софи Търнър, Ариана Гранде, София Вергара и дори Бритни Спиърс.

Близки до двойката издават, че нещата между тях “бавно започнали да се размиват". Като причина се изтъква забързаното им ежедневие: "Те имат безумно натоварени графици и знаят, че са все още млади и имат да изживеят още много неща поотделно, преди да се установят".

Припомняме, че Дженър и Bad Bunny, чието истинско име е Бенито Антонио Мартинес Окасио, за първи път предизвикаха слухове за връзката си през февруари, след като бяха забелязани на двойна среща с Хейли и Джъстин Бийбър. Двойката обяви публично отношенията си на афтърпартито на Met Gala, а след това ни зарадва със съвместна кампания за Gucci.

2024, please, остави в миналото разделите и ни дай повече свалки, а още по-хубаво сватби, за които да разказваме!
 

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 2 дни

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.