Следва

Принцеса Катрин, САЩ, три тоалета и нито една стилистична грешка

Изтънчеността на Nespresso среща своето отражение в празнична колаборация с Пиер Ерме

Архитектите на вкуса и удоволствието се обединяват, за да отпразнуват радостта да подаряваш 

Food преди 1 година

Nespresso и световноизвестният chef сладкар и шоколатиер Пиер Ерме обединяват усилията си в създаването на истинско сетивно гурме преживяване този сезон. Лимитираната тематична колекция на бранда събира архитектите на вкуса и удоволствието, за да отпразнуват радостта да подаряваш. Ексклузивните кафе вкусове и сладки изкушения са празник на изтънчения вкус и съчетават най-доброто от кулинарната сцена.

Празничната колаборация се основава на богатия опит на Пиер Ерме като експерт по вкуса в лимитирана колекция, която задълбочава удоволствието за вкусовите рецептори и ни напомня за споделената радост, когато се съберем със семейство и приятели. Тук се крие покана за събиране, за откриване и наслада на неочаквани изненади: от вкусването на ново кафе или сладкиш до груповия смях на приятели. Цели истории могат да се напишат за това гурме изживяване. Лимитираните кафе вкусове и сладки изкушения от Nespresso | Pierre Hermé колаборацията пренасят висшето изкуство в сладкарството в ежедневието ни, обогатявайки и двете.

От създателя на Haute Pâtisserie, сладкишите на Пиер Ерме са върховенство от авангарден дизайн, изкусна техника и изискани вкусове. Кариерата му започва на 14-годишна възраст като чирак при Гастон Ленотр, смятан за бащата на модерното сладкарство. Десетилетния му опит води до короноването на Пиер Ерме с престижната титла за Най-добър сладкар в света през 2016 година. С едноименни бутици и кафенета в цял свят, креативността и изтънчеността на Пиер Ерме в гастрономията са несравними. Неговото безпогрешно модерно въображение се съчетава с майсторската му техника в създаването на нови кафе вкусове, на които могат да се насладят и най-взискателните дегустатори и епикурейци в уюта на собствения си дом.

Колекцията включва специална селекция от лимитирани кафе вкусове и сладки изкушения, както и лимитирана серия от кафе машини и празнични аксесоари. С това Nespresso ви кани да изпитате удоволствието да подаряваш и този празничен сезон, като доставите висококачествено кафе изживяване в ежедневието на вашите близки хора. Изтънчеността на Nespresso среща своето отражение в колаборацията с Пиер

Ерме, а кафето ги свързва в създаването на истинско сетивно гурме преживяне, което ще зарадва вкусовите рецептори на всеки и ще надгради връзката между поколенията.

Лимитираната празнична Nespresso | Pierre Hermé колекция е вече достъпна в търговската мрежа до изчерпване на количествата. Официалните магазини на Nespresso в България се намират на бул. "Черни връх" 100, в Парадайс Център и на бул. "Ситняково" 48, в Сердика Център. Продуктите им може да намерите и онлайн на www.nespresso.bg. 

More Food