Следва

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: The Row

We Love: Най-добрите модни кампании за Есен/Зима 2023

Показваме всичко, което очарова в модно-рекламно отношение  

All fashion преди 3 месеца

Есен е, а ние искаме да е лято и да се наслаждаваме на приятно бездействие. Трудно ни е да повярваме, че и тази година е близо до своя край, но пък в тази леко носталгична атмосфера поглеждаме назад към кампаниите и фотосесиите за Есен/Зима 2023, в които се влюбихме и чиито теми нямаме търпение да повторим.

Ан Хатауей за Versace

Показваме ги снимка по снимка и детайл по детайл, като започваме от най-новата икона на Versace - Ан Хатауей, продължаваме с Bad Bunny и Кендъл Дженър и стигаме до колекцията на SKIMS с участието на Ким Катрал, Нели Фуртадо и Хари Неф.

Bad Bunny и Кендъл Дженър за Gucci

Всичко от-до е в галерията ни >>> 

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 4 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.