Следва

Chanel с масирано присъствие в "Барби": Марго Роби и всички тоалети от марката

Много нежна в мъжкия си костюм: Ан Хатауей за Bvlgari

Изящно, свежо, луксозно... 

All fashion преди 8 месеца

Ан Хатауей е най-добрата версия на себе си в новата кампания за аксесоари на Bvlgari за Есен/Зима 2023 г. Актрисата се завръща триумфално след успех ѝ в "Unexpected Wonders", където партнира на Зендая.

Във впечатляващата поредица от кадри, Хатауей позира с чантите Serpenti Baia и Serpenti Forever East-West. Младоликата актриса блести в безупречно изискания си стил като съчетава сивия костюм с чанти в редица цветови гами - от изумрудено зелено до искрящо розово.

Модният разказ на Ан не завършва със сивото, а продължава с бял костюм, придаващ усещане за непреходна грация и изтънченост. Държим да отбележим, че мис Хатауей ни потапя в красивата естетика на оптимизма и ненатрапчивия лукс.

В допълнение към участието си в редица кампании, актрисата привлича внимание към себе си и извън фотосесиите. Наскоро тя се появи на събитие, организирано от Bvlgari, облечена във футуристична и бляскава рокля с качулка от Versace, с което още веднъж доказа статута си на истинска модна икона. На своите почти 41 години, Ан изглежда по-красива отвсякога, а мекотата на чертите и елегантността на фигурата и жестовете правят рекламната работа с нейно участие повече от успешна - мигновено поискваме от същото! 

 

More All fashion