Следва

Линдзи Лоън в ексцентричната колаборация MCM x CROCS

Chanel с масирано присъствие в "Барби": Марго Роби и всички тоалети от марката

Творческият директор Виржини Виар прави поръчковите тоалети за куклата на Марго Роби в реален размер (и на Кен също)

All fashion преди 8 месеца

Възможно най-впечатляващото нещо за "Барби", освен самият филм, е колосалното му маркетингово представяне. Почти всяка марка се включи в екранното парти, от най-масовите (Zara и Target) до най-неочакваните (Crocs и Coldstone Creamery). Най-големите, в най-разнообразни аспекти, също се оказаха на първа линия - Марго Роби е посланик на Chanel, което е една от вероятните причини луксозната френска модна къща да вземе решението да се включи в гардеробната на русото съкровище. 

Лично креативният директор Виржини Виар създава петте тоалета, които се появяват във филма: три костюма и рокля за Барби на Роби, плюс ски костюм за Кен на Райън Гослинг. Френската модна къща предоставя още куп ватирани чанти и ред аксесоари, като слънчеви очила, шапки от Maison Michel и бижута (със сигурност сте хванали колието с талисман с двойно С към края на филма). 

Дизайнерът на костюми на Барби, носителка на Оскар, Жаклин Дюран, която работи също върху "Красавицата и звяра" и "Малки жени", избира някои от розовите тоалети от колекциите Coco Beach и Coco Neige на Chanel.

„Барби наистина може да носи всичко, но имате нужда от някои основни правила“, каза Дюран пред Vanity Fair. „Едно от основните правила във филма беше, че Барби винаги трябва да е перфектно облечена каквото и да прави. Става дума за „красиви хора на красиви места, които правят красиви неща.“ Следователно, в контекста, носенето на Chanel от глава до пети има перфектната обосновка. 

Безспорната топ хубавица на годината Марго Роби показа отличен френски дизайн и по време на изключително стилното си прес-турне преди премиерата на филма. Припомняме, че гардеробът й включваше мода на Schiaparelli, Moschino и достойно количество ретро Versace, както й няколко визии от Chanel, включително приказен жълт костюм от туид и ретро розов блейзър

Отбелязваме факта, че това не е първият път, когато посланикът на Chanel мисис Роби проправя път на екрана на любимата си марка. За ролята си във „Вавилон“ на Деймиън Шазел миналата година тя носеше доста бижута от колекцията High Jewelry на Chanel.

More All fashion