Следва

Добре дошли във Phoebe Philo: официалния сайт на едноименния бранд

Линдзи Лоън в ексцентричната колаборация MCM x CROCS

Странни, по-странни, най-странни...

All fashion преди 8 месеца

Линдзи Лоън, която наскоро стана мама за първи път, отново намери начин да привлече вниманието ни. Актрисата участва в най-новата кампания на MCM x CROCS Mega Crush Clog, с което представя винаги интересното съчетание на комфорт и лукс. На фона на винтидж куфари и блестящия силует на Дубай, харизматичната червенокоска представя най-грозните обувки на света, които този път са на платформа и имат метални акценти (вижте още: Crocs – Мразим ги, но ги обичаме, как така).

Колаборацията се откроява със своите уникални модни решения, вдъхновени от естетиката на модната къща на MCM. Двата модела ни изненадват с миниатюрна чанта, прикрепена към обувките (не сме много сигурни дали въобще някой би я използвал, но може би е практичен елемент, поне смислово).

Обувките се предлагат в два забележителни варианта: бяло със сребристо хромирано покритие и черно със златист кант. На съвсем скромната цена от 450 долара, Crocs приканва своите почитатели да преоткрият новото значение на удобството (вижте още: Чудим се дали ни харесва: Barbie x Crocs).

Линдзи Лоън, която не е чужда на света на висшата мода, комбинира обувките с различни тоалети, които успешно подчертават универсалността им. Цялостната естетика на кампанията, включваща бяло, бежово и черно, е нарушена от драматичните червени устни на Лоън - детайл, който добавя цвят на фотосесията.

Ще ни е необходимо време да решим дали искаме да се сдобием с по чифт от този моден шедьовър, но ако вие сте заклети фенове на Crocs, можете да намерите най-новото им творение - ТУК

More All fashion