Следва

Когато всеки цент си струва - карираните бикини на Burberry са вечната плажна класика

Добре дошли във Phoebe Philo: официалния сайт на едноименния бранд

"Не вярвам в усложняването на модата". 

All fashion преди 8 месеца

Най-накрая, след мъчително проточила се шестгодишна пауза, великолепната Фийби Файло обяви, че сайтът на едноименния ѝ бранд е отворен за регистрация.

Припомняме, че дизайнерката обеща предварителната регистрация да бъде достъпна от 1 юли, но останахме леко разочаровани, защото тогава сайтът така и не стартира. Месец по-късно обаче, получихме добрите новини - в Instagram се появи снимка, която ни съобщава простичко - "phoebephilo.com е отворен за регистрация".

В рамките на по-малко от час, публикацията вече имаше хиляди коментари и харесвания, но след това мистериозно изчезна от профила на бранда.

След години на слухове и молитви за завръщането ѝ, Файло обяви през февруари 2023 г., че ще представи първата колекция на бранда си през септември. В характерния за дизайнерката минималистичен стил, марката е наречена "Phoebe Philo" и се отличава с изчистена монохромна цветова схема.

Няма място за притеснения, ако сте пропуснали публикацията на Файло в Instagram, тук може да намерите линк към сайта на бранда и да се регистрирате, за да бъдете сред първите, които ще имат достъп до предстоящата колекция.

More All fashion