Следва

Награда за Меган Маркъл, аплодисменти за златната рокля

Много красота на шоуто на Bvlgari във Венеция - Зендая, но и останалите

В Двореца на дожите във Венеция снощи се състоя традиционната галавечер в чест на премиерата на новата колекция на луксозната бижутерска марка Bvlgari

Celebrities преди 11 месеца

Бласкава, както подобава, вечерта събра звездни присъствия от А-листа, сред които Зендая, Ан Хатауей, Приянка Чопра, вокалистката на корейската група Blackpink Лиза (Лалиса Манобан) и десетки други. Прекрасните и неостаряващи модели Стела Максуел и Ашли Греъм дефилираха на шоуто с бижута, съпътстващо луксозното събитие.


Ан Хатауей и Зендая


Лалиса Манобан


Ан Хатауей


Лоу Роуч и Зендая


Приянка Чопра

Ан Хатауей се появи на събитието в златиста рокля на Atelier Versace с качулка и висока цепка, доукрасена с едра огърлица.

Зендая, придружена от своя стилист и верен другар Лоу Роуч, леко премаза конкуренцията в убийствена черна рокля с отворени рамене на Richard Quinn. 

Приянка Чопра предпочете наситено червена рокля на Miss Sohee с приятно комплиментиращи фигурата отворени детайли, а певицата Лиза дойде в черна рокля на Valentino.


Ева Херцигова


Ашли Греъм

Хатауей, Зендая, Приянка Чопра и Лиза от Blackpink са посланици на марката. А междувременно стартира и филмовият фестивал в Кан, открит снощи с първия филм от три години насам с Джони Деп, посрещнат със седемминутни овации.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.