Следва

Наоми Кембъл, Джиджи Хадид и Малума за Boss FW23

Три великолепни кампании за Есен/Зима 2023: Кендъл Дженър, Хейли Бийбър, Витория Черети, красота

Кендал позират за Stella McCartney, Хейли рекламира козметиката си, а Витория Черети впечатлява с невероятни визии за Gucci 

All fashion преди 8 месеца

Напоследък имаме чувството, че Кендъл Дженър е буквално навсякъде. Тя е рекламно лице на толкова много марки, че ни е трудно да изброим всички, но последните й изяви (става въпрос за период от няколко дни) може да намерите тук, тук и тук.

Днес отново си говорим за нея, този път за първата й кампания като лице на Stella McCartney. Кендъл е героинята на есенната колекция на марката, заснета от фотографа Харли Уиър, в компанията на величествени бели коне.

Съчетанието от елегантността на Дженър и смелите цветове на Stella McCartney е изключително хармонично и много приятно артистично. Атмосферата е допълнена от присъствието на известните бели понита, принадлежащи на Жан-Франсоа Пино, собственикът на концерна, част от който е и брандът на мадам Маккартни. Приказна "жива" връзка между визията на колекцията и конната тематика (вижте още: Stella McCartney, Resort 2023).

Темата  е превъзходно пресъздадена чрез детайли като въжетата, вдъхновени от юздите, ватирането, напомнящо за конските одеяла, и използвания жакардов материал Appaloosa, препращащ към американска порода със същото име.

Забележителното в колекцията Есен/Зима на Stella McCartney е употребата на иновативни вегански материи, изработени от мицела на гъби и вегански заместител на традиционната животинска кожа.

Но не само Кендъл активно участва в модни кампании, нейната близка приятелка, Хейли Бийбър, представи лимитирана колекция балсами за устни от козметичната си марка Rhode в сътрудничество с поничките Krispy Kreme. Новият продукт ухае на поничка с ягодова глазура.

Изглежда, че Хейли и екипът й са на ретро вълна, защото фотосесията е издържана именно в този стил - кожено яке, дънкови къси панталони, червен кабриолет и обилна доза провокация, съчетана с мнооого ягодова сладост. Естествено, мисис Бийбър допълва всяка визия с блестящи устни, украсени с гланц Strawberry Glaze (вижте още: Ангели от всички възрасти в елегантната нова кампания на Victoria’s Secret).

Козметичната линия на Хейли отдавна предизвиква интерес у нас, затова и с нетърпение чакаме да изпробваме последното й творение, което ще бъде пуснато в продажба на 28 август на официалния сайт на Rhode на скрооомната цена от 16 долара.

Последно, но не и по важност, днес си говорим за Витория Черети, която се появи в кампанията за първата колекция на Gucci след напускането на творческия директор Алесандро Микеле.

Супермоделът позира с артикули от колекция Есен/Зима, заснети от модния фотограф Дейвид Симс. При Витория описанията са излишни - италианката винаги успява да ни впечатли със странната си, хем студена, хем много чувствена хубост, с която се превръща в идеален избор за кампания на всяка марка.

 

More All fashion